Connect with us

slideshow

Ποδοσφαιρική φιέστα στο “παλατάκι” της Νεάπολης με Ατρόμητο την Τετάρτη.

Published

on

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή γιορταστική ποδοσφαιρική βραδιά του Ιωνικού με επίκεντρο το προτελευταίο και σπουδαιότερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Το ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης αναμένεται να πλημμυρίσει από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας της Νίκαιας που ανυπομονούν να δουν το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου να αγωνίζεται απέναντι στον Ευρωπαίο Ατρόμητο του Γιώργου Παράσχου ο οποίος θα χρησιμοποίησει τη βασική ομάδα δύο μόλις εικοσιτετράωρα μετά το παιχνίδι με τον Αρη όπου οι Περιστεριώτες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη Super League.

Με εμφανίσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας , οι νέοι στην πλειονότητα τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μεγάλης δυναμικότητας αντίπαλο, σχεδόν δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής στο οποίο οι Νικαιώτες μπαίνουν ως το φαβορί του 5ου ομίλου.

H σέντρα του παιχνιδιού θα γίνει στις οκτώ το βράδυ, ωστόσο πολύ νωρίτερα η Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας έχουν οργανώσει το τελετουργικό που θα πλαισίωσει την φιλική αναμέτρηση και το οποίο περιλαμβάνει αγιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και τα εγκαίνια του γηπέδου που άλλαξε εμφάνιση μετά τη ριζική του ανακαίνιση.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νίκαιας κ.Αλέξιος, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού.

Μετά το πέρας των τελετών θα ακολουθήσει η βράβευση των παλαιών πρόεδρων του Ιωνικού, ενώ ειδική τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον πρόεδρο του Ατρομήτου κ. Γιώργο Σπανό από τον Α.Ο Ιωνικός και το σύνδεσμο των Rangers για τη συνεισφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο .

 

 

Οπως σε όλα τα εντός έδρας φιλικά προετοιμασίας έτσι και στο παιχνίδι της Τετάρτης θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας ενώ για τους μη κατόχους διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ στις θύρες 1 και 2. Η θύρα 3 προορίζεται για τα μέλη του συνδέσμου ενώ η 4 για τους παλαίμαχους, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, και τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου.Στη θύρα 5 θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας VIP.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply