Connect with us

slideshow

Πολυεπίπεδη ενίσχυση σε Θύελλα Κορυδαλλού

Αγωνίζεται με Πολυκράτη για το πρωτάθλημα

Published

on

Tην πρόθεση της για ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα αλλά και την πλήρη αλλαγή νοοτροπίας αποδεικνύει η νέα διοίκηση της Θύελλας Κορυδαλλού, αρχίζοντας τη συνεργασία με δύο εξέχοντα μέλη του Πειραϊκού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Ο Πρόεδρος Λ. Βασιλειάδης συμφώνησε αρχικά με τον Γυμναστή κ. Χρήστο Λαζαρίδη να αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας και στη συνέχεια με τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Θεόδωρο Μανταλόζη. Οι δύο διακεκριμμένοι στο χώρο τους Γυμναστές ήδη έπιασαν δουλειά προσπαθώντας να φέρουν την ομάδα στο επίπεδο που της αξίζει.Ο τεχνικός της ομάδας κ. Χρήστος Μελανιφίδης μαζί με το βοηθό του κ. Αντώνη Κανέρη έχουν πλέον συμπαραστάτες στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επανέλθη στο δρόμο των επιτυχιών.

Στα αγωνιστικά τώρα, το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη δυνατή ομάδα του Πολυκράτη στο Μοσχάτο ( έναρξη 12:00΄) έχει σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο της Θύελλας με τον Χ. Μελανιφίδη να βλέπει ενα απο τα μεγάλα ατού της ομάδας να μην προλαβαίνει την αποθεραπεία. Ο λόγος για τον Π. Παγιαζήτη που όπως φαίνετε θα μείνη εκτός και σε αυτό το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητικού τίμ και δηλώνουν πανέτοιμοι για το μάτς. Παραμονή Χριστουγέννων σε συγκέντρωση που θα γίνη στα γραφεία της ομάδας θα μοιραστούν δώρα και γλυκά στους ποδοσφαιριστές.

Το ΔΣ της Θύελλας Κορυδαλλού εύχεται ΄΄ βίον ανθόσπαρτον ΄΄με αγάπη και ευτυχία, στο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Μαυροειδή και στη συζηγό του. Τέλος ο Πρόεδρος Λ. Βασιλειάδης και τα μέλη του Δ.Σ. της Θύελλας Κορυδαλλού εύχονται σε όλους τους ανθρώπους του Πειραικού Ποδοσφαίρου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και αγάπη και το 2013 να είναι έστω και λίγο καλύτερο απο το χρόνο που φεύγει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply