Connect with us

stoplekto

Πρεμιέρα τη Δευτέρα(20/8) ο ενισχυμένος Ατρόμητος Κερατσινίου

Published

on

Ατρόμητος Κερατσινίου

Τη Δευτέρα 20/8 και ώρα 18.30  στο γήπεδο της Χαραυγής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας του Ατρόμητου Κερατσινίου.

Θα δοθεί το νέο αθλητικό υλικό στους παίκτες και παράλληλα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση των Κώστα Μπαλαφούτη και Φώτη Βολονάκη.

Σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια μπροστάρης είναι ο Πρόεδρος  του Ατρομήτου Θανάσης Μπαλαφούτης, ο οποίος έχει δίπλα του ανθρώπους ικανούς να βοηθήσουν το σύλλογο να επανέλθει εκεί που του αξίζει. Γενικός διευθυντής είναι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών ο Τάκης Σπυρόπουλος. Αμφότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου με γνώση και πολύ εμπειρία.

Το προπονητικό τιμ πλαισιώνεται ακόμη από τον επιστημονικό συνεργάτη Πιέρρο Θωμάκο, τον Σπύρο Βάλβη, που είναι βοηθός προπονητή, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κυριάκος Ψαρόπουλος.

Οι Χαραυγιώτες έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα με την μεταγραφική τους ενίσχυση, ωστόσο η ομάδα απαρτίζεται επίσης, από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που πέρσι είχαν ενεργή συμμετοχή στην επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Πρόκειται για τους 20χρονους Άρη Παπαδάτο, Ροδουσάκη Αλέξανδρο, Απόστολο Τριανταφύλλου, τον 21χρονο  Ματράκα Γιάννη, τους 18χρονους Οργκέν Λούπη,  Κορέτση Γιάννη, Μαυριδόγλου Γεώργιο, Ντεμίρι Μικέλ, τους 17χρονους Άλντι Μπάμι, Τσαπαρίκος Αλέξανδρο και τους 16χρονους  Στελλάτο Νίκο 16 και  Τραμουντάνα Παναγιώτη.