Connect with us

slideshow

Προβάδισμα στο Ηράκλειο

Published

on

Το πάνω χέρι όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, έχει το Ηράκλειο καθώς στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε με 2-1 του Χαραυγιακού. Οι ασπρόμαυροι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους ωστόσο έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση με τον Κωστα Ψυρόπουλο να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Όσον αφορά τους νερατζούρι, η ιστορική ομάδα παρά το γεγονός ότι έχει αποδυναμωθεί αισθητά, έδειξε ότι αποτελεί σκληρό καρύδι κάτι που σημαίνει ότι προμηνύεται ένας μεγάλος επαναληπτικός αγώνας.

Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, με τον Καλιαμπάκα στο 57′ να γράφει το 1-0. Στο 75′ ο Σάκης Τζανέτος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ πλήγωσε τη παλιά του ομάδα δίνοντας αέρα δυο τερμάτων το Ηράκλειο. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω με τον Μπίτιλη να μειώνει στις καθυστερήσεις σε 2-1 χάρις σε ωραία εκτέλεση φάουλ αφού η μπάλα πρώτη βρήκε το δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Χατζής, Σπανός, Τριανταφύλλου (46′ Σαμαράς), Τζανέτος (80′ Μητροφάνης), Αλεξίου, Αναγνωστόπουλος, Καλιαμπάκας, Χισο, Μαντζουράνης (46′ Λαναράς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Πέτρος Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης, Τουγουντζόγλου, Ντότσικας, Μπιρμπιλής, Κατσαμπάνης, Ντακόφ (80′ Κουλουρίδης), Κατσούλας, Γκίκας (60′ Ζήσης), Μπίτιλης, Στασινόπουλος (75′ Καμζέλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply