Connect with us

4ος Όμιλος

Προβληματισμός ΟΦ Ιεράπετρας για το γηπεδικό

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε o ΟΦ Ιεράπετρας εξέφρασε το προβληματισμό του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το γηπεδικό.

Στο κείμενο γίνεται γνωστό ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους στην ομάδα ώστε το Βουζουνεράκειο να είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας ότι χθες μετά από πρόσκληση του Δήμου, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με εταιρεία από το Ηράκλειο για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Παράλληλα, η δημοτική αρχή έδωσε την υπόσχεση της ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου το γήπεδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 24 Σεπτεμβρίου, να είναι έτοιμο.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Εδω και εβδομάδες αγωνιούμε για το Βουζουνεράκειο. Εχομε κάνει τεράστια προσπάθεια σε πολλά επίπεδα για να μπορέσομε να κάνομε τον ΟΦΙ ανταγωνιστικό , για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που αρχίζει. Τεράστια προσπάθεια σε μικρό αναγκαστικά χρονικό διάστημα. Θα είναι κρίμα και για όλους εμας τους άμεσα εμπλεκόμενους (διοίκηση , προπονητές , παίκτες) αλλά περισσότερο θα είναι κρίμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου της Ιεράπετρας , να ακυρωθεί η προσπάθεια αυτή από ένα κλειστό Βουζουνεράκειο. Δεν θα αναφερθούμε στο τι έγινε μέχρι τώρα. Θα πούμε μόνο ότι χθες Τρίτη 5-9-2017 , μετά από πρόσκληση του Δήμου ήρθαμε σε επαφή με εταιρεία από το Ηράκλειο , στην οποία ανέθεσε ο Δήμος της Ιεράπετρας την αποκατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου. Μας υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν , στις 24 Σεπτεμβρίου , στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής , το Βουζουνεράκειο να είναι έτοιμο. Δεν θα πούμε άλλα. Μένομε σε αυτό και ευελπιστούμε.