Connect with us

slideshow

Προελαύνει απτόητο το Αιγάλεω

Νίκησε 2-0 εκτός τον Ηλυσιακό

Published

on

Νίκη η οποία ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σημείωσε το Αιγάλεω που και πέρασε από τα Ιλίσια, επικρατώντας με 2-0 του Ηλυσιακού. Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν την κακή τους εμφάνιση, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 7′ όμως ο Κολοβός «σημάδεψε» το δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μακρής. Λίγο αργότερα (53′), οι «κυανόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο καθώς ο Κουρεπίνης ανέτρεψε εκτός περιοχής αντίπαλο ποδοσφαιριστή και ο διαιτητής Μπόρτζαρης (Αχαϊας) υπέδειξε την απευθείας κόκκινη στον Κρητικό τερματοφύλακα.

Η συγκεκριμένη συγκυρία δεν πτόησε το συγκρότημα του Ντε Σόουζα Λουτσίανο δεδομένου ότι στο 55′ ο Πολυκρέτης με ωραία ενέργεια σημείωσε το 2-0, βάζοντας παράλληλα «ταφόπλακα» στα όνειρα των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Mαχαίρας, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Ξένος, Τσέπε (65′ Παππάς), Αμανατίδης, Μασούρας, Φωστέρης (55′ Τζώρτζης), Αγγελόπουλος, Κολοβός, Βασιλός (55′ Σύσκος).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Κουτσοδήμος, Ταμπάκης (65′ Στριμμένος), Δάρρας, Ποστόλης, Κλης, Δουκάκης, Κουμπούλης, Μακρής (55′ Μητρογιάννης), Τουρνάς, Πολυκρέτης (82′ Καλλής).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply