Connect with us

slideshow

Προελαύνουν τα Πετράλωνα

Published

on

Τα Πετράλωνα συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις τους και μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων στη τρίτη φάση, η ομάδα του Σπέρτου πέρασε σαν σίφουνας  από την έδρα του Αστέρα Ζωγράφου με το ευρύ 1-5. Μόλις στο 9′ ο Κυφωνίδης έκανε το 0-1 και με τη σέντρα ο Παπανδρέου διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενουμένων, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 0-3 με γκολ του Μακρή στο 40′. Στην επανάληψη, ο Δραγούτσος μείωσε στο 55′ αλλά ο Κυφωνίδης επανέφερε την διαφορά στα τρία γκολ στο 74′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παπαθανάσης άφησε με δέκα παίκτες τον Αστέρα στο 77′ με δεύτερη κίτρινη. Το τελικό 1-5 σφράγισε ο Παπαδάκης στο 85′.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Νιδριώτης, Πασπάτης.

Αστέρας Ζωγράφου: Μακρής, Πριονίδης, Καλύβας, Παπαθανάσης, Παπαδημητρίου (37′ Φεύγας), Παντελαίος, Βιτζηλαίος, Σπυρόπουλος (50′ Μαλάι), Βερβέρης (37′ Δραγούτσος), Αγκόρα, Παπαβασιλείου.

Πετράλωνα: Καπακτσόγλου, Λογοθέτης, Βλασταράκης, Μαντζιώκας, Κοντογιάννης, Κοθράς, Παπανδρέου (57′ Κούρτογλου), Μακρυπούλιας (46′ Παπαδάκης), Μακρής (67′ Γκιόλας), Κυφωνίδης, Τζαβάρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply