Connect with us

slideshow

Προοδευτική : «Ποτέ δεν τιμωρούνται αυτοί που πρέπει»

Published

on

Από την διοίκηση της Προοδευτικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Άλλη μια μαύρη σελίδα προστέθηκε  στο βιβλίο της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Που τόσα χρόνια μαστίζεται από τα ίδια γνωστά προβλήματα χωρίς ποτέ να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει . Ο πρόεδρος Δημήτρης Χόρτσας και το διοικητικό συμβούλιο μεταφέρουμε στην οικογένεια του Κώστα Κατσούλη καθώς και αυτής  του Εθνικού τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια . Σε ένδειξης συμπαράστασης  ο προπονητής και οι αρχηγοί της ομάδας αποφάσισαν την ακύρωση του φιλικού με τον Αστέρα Βάρης το Σάββατο.»

*Μέλος της διοίκησης της  Προοδευτικής θα παραβρεθεί στο τρισάγιο που θα γίνει στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη αύριο στις 10 το πρωί στον  Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

*Παρά την αναβολή της αγωνιστικής οι  προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Μαγγίνα.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Άγγελος  Χόρτσας που υποβάλλεται σε θεραπεία  ενώ κάποιες ενοχλήσεις αντιμετωπίζει ο Ζήζιλας , που όμως αναμένεται να μπει σε πλήρες  πρόγραμμα τις επόμενες  μέρες.

Σε κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Καρποντίνης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

*Η διοίκηση της Προοδευτικής με ανακοίνωση της ευχαριστεί τρεις  ακόμα χορηγούς που βρίσκονται κοντά στην ομάδα Είναι το Ζαχαροπλαστείο« Σοκολάτα» με τον κ. Χρήστο Τούσα και τα   φροντιστήρια Πουκαμισάς »  με  τον κ. Αρβανίτη .

Επίσης ευχαριστεί  το όμιλο επιχειρηματιών του « Αgora CAFÉ  , και προσωπικά τους Ανδρέα Τζαβάρα  και Τόλη Λογκαρνούδη που για έναν ακόμα χρόνο βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply