Connect with us

stoplekto

Προσγειωμένοι στον Εθνικό Πανοράματος

Published

on

Με σταθερότητα και αυτοσυγκέντρωση συνεχίζει ακάθεκτος ο πρωτοπόρος Εθνικός Πανοράματος την πορεία του για την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί εδώ και καιρό στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας έξι βαθμών από τους διώκτες της.

Στο ντέρμπι με τον γειτονικό Ερμή Άνω Λιοσίων, ο τεχνικός και ηγέτης του συλλόγου Χρήστος Ράλλης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα μας: “Πολλά μπράβο στους παίκτες και παιδιά μου για την μέχρι τώρα σοβαρή προσπάθεια με πολλές δυσκολίες και προβλήματα να κρατήσουν την ομάδα ψηλά σε θέση πρωταγωνιστή. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί…”.

  • Το ΔΣ του Εθνικού Πανοράματος θέλει να συγχαρεί το φιλικό σωματείο του Ερμή Άνω Λιοσίων, τον προπονητή Σάκη Κυριακόπουλο  και τους παίκτες της ομάδας του, για την άψογη συμπεριφορά και το ήθος τους στο εξαιρετικά κρίσιμο χθεσινό ντέρμπι. Πλήρη εφαρμογή fair play σε όλο το ματς. Επίσης, συγχαίρουν το διαιτητή Φίτσα και τους συνεργάτες του Καντανολέων και Δεμερτζή για την άψογη διαιτησία τους.