Connect with us

4ος Όμιλος

‘Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω’

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μιχάλης Χονδροκούκης ευχαρίστησε τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε τους τελευταίους μήνες στην Τρίγλια Ραφήνας τονίζοντας ότι προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχωρήσουν από το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τον Α.Ο ΤΡΙΓΛΊΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της επιτροπής υποδομών και συγκεκριμένα τον κ.Κώστα Κοζή και τον νυν πρόεδρο Ευάγγελο Σολδάτο αλά και τους εφορους Λευτέρη Βρετζάκη και Γιάννη Σταυρίδη κάθως και τον αντιπρόεδρο Μάριο Διαγγελάκη.

Τους σύνεργάτες μου, Παντελή Κρικέλη και τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Ανδρέα Ντερτινή, για την πολύ καλή συνεργασία αφου ουσιαστικά ήταν η πρώτη χρονιά που λειτούργησαν αυτόνομα οι ακαδημίες.Νομίζω οτι ίσως είναι απο τα καλύτερα άτομα που έχω συνεργαστεί.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα μέλη γονείς που μου εμπιστεύτηκαν οτι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους τα παιδιά του και πιστεύω, πλην κάποιων λαθων που ζητώ συγγνώμη αν διέπραξα ως άνθρωπος, έκανα το καλύτερο δυνατό .Σίγουρα μπορούσα και καλύτερα .

Επιπλεόν θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη γραμματεία της ομάδας κ Αγγελική Ευθυμιάδη όσο και τον τεχνικό διευθυντή πλεόν της ανδρικής ομάδα κ Στάθη Ασλάνογλου που με βοήθησε όσο ήμουν γυμναστής εγώ και ο Παναγιώτης Περτσάς στην ομάδα. Και βέβαιαδε μπορώ να ξεχάσω τον φίλο μου παναγιώτη που ανέφερα και την άψογη συνεργασία που είχαμε

Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί.

Είναι τιμή για μένα που δούλεψα στον Α.Ο ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΉΝΑΣ. Θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα.

Με αγάπη Μιχάλης Χονδροκούκης