Connect with us

slideshow

Προχώρησε στο κύπελλο ΕΠΣΑ η Δόξα Βύρωνα(φώτο)

Στην παράταση 1-2 τον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Μπροστά σε 500 φιλάθλους των δύο ομάδων, εκ των οποίων οι 100 περίπου ήταν οπαδοί των φιλοξενούμενων, η Δόξα Βύρωνα κατέβαλλε τελικά την αντίσταση του μαχητικού Ηφαίστου με 2-1 στην παράταση(1-1 η κανονική διάρκεια).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, αφού είχαν δοκάρι μόλις στο 6′ μετά την κεφαλιά του Χίου, όμως τελικά οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 21′ με τον Παπαευθυμίου, ο οποίος ύστερα από έξοχο πλασέ που επιχείρησε από την γραμμή του άουτ αιφνιδίασε τον Τσαβδαρίδη. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν στο 51′ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Λουσαράκη.

Όμως στο 58′ οι «κυανόλευκοι» έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Ταμπουράκης με δεύτερη κίτρινη. Τα 90′ της αναμέτρησης βρήκαν ισόπαλες τις δύο ομάδες με 1-1 και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στην ημίωρη παράταση. Εκεί, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 105′, ο Παπανδρέου με όμορφη γυριστή κεφαλιά χάρισε την μεγάλη νίκη στην Δόξα με 2-1 και παράλληλα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Άριστη η διαιτησία των Ζαραβίνου, Τάμαλη και Τζάκου.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ: Παπαδιώτης, Τζαβάρας (98′ Βόγλης), Λεβέντης, Ντουλές, Γιαννακόπουλος, Μακούν, Παπαχρήστου. Χίος (65′ Κουτσοκώστας), Κρεμύδας, Παπαευθυμίου (47′ Βήχας)
Ζήκος
  ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Παπαχειμώνας (70′ Παπαδόπουλος), Κατσούδας, Κρυεμάδι,Ζίζηλας,Υφαντής, Κατσιγιάννης (47′ Χαλβατζής), Λουσαράκης, Ταμπουράκης, Κασσιανός (80′ Παπανδρέου), Φώσκολος

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply