Connect with us

7ος Όμιλος

Πρόκριση για τη Θύελλα Ραφήνας μέσα στη Μυτιλήνη

Published

on

Θύελλα Ραφήνας

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πανηγυρίζει η Θύελλα Ραφήνας εδώ και μερικά λεπτά αφού επικράτησε με 2-0 του Αιολικού στη Μυτιληνή στη διαδικασία της παράτασης.

Οι “πράσινοι” αφού άντεξαν στην πίεση του α’ μέρους, κατάφεραν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο στην επανάληψη και να πάρουν μια μεγάλη νίκη.

Μόλις στο 3′ ο Πάντος απέκρουσε το τετ α τετ του Ποτουρίδη, με το νεαρό τερματοφύλακα να αντιδράει σωστά στις προσπάθειες των Λαμπράκη και Λάλα. Στο 39′ ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντόσκα πάνω στον Μιχαλάκη, όμως ο διαιτητής έδειξε τη συνέχεια του αγώνα με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στη Θυελλα αφού απείλησε με τον Χαρακτίδη στο 50′, με τον Ποτουρίδη και τον Παληγεώργο στο 50′ και στο 64′ να μην μπορούν να νικήσουν τον Πάντο. Στο 81′ ο Μπουρούς δεν κατάφερε να κερδίσει από τα έντεκα βήματα τον Πάντο, με τον Ποτουρίδη στις καθυστερήσεις να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.Στην επανάληψη, η Θύελλα πίεσε και κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ των Σωτηριάδη στο 95′ και Σουλτανίδη στο 113′.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωστας Ψυρόπουλος)Γιωτάς, Κρητικός, Παλαμουτσής (62′ Μπουρούς), Ταχιας, Καπταγιαννης (69′ Διακορώνας), Κριπιντίρης, Λάλας (100′ Κουτσούμπας), Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Μιχαλάκης (75 Κεσιδης), Λαμπράκης.

ΘΥΕΛΛΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Πάντος, Ντόσκας, Μανουσάκης Φύτρος, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης (23 λ.τρ. Ζέκιο), Χαρακτιδης (118′ Σαντίκου), Αράπης, Μπουντάκης (69′ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Σουλτανίδης.