Connect with us

slideshow

Πρόκριση για τον Ήφαιστο με 2-0 κόντρα στον Ιάσονα

Published

on

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπότη ο Ήφαιστος Περιστερίου νίκησε με 2-0 τον Ιάσονα και πήρε την πρόκριση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποδέχτηκε ωραία την πάσα του Ζαφειράτου και εκτέλεσε με το δεξί στην απέναντι γωνία τον Σταυριανουδάκη για το 1-0 στο 32′ . Οι γηπεδούχοι πιστοποίησαν την υπεροχή τους για δεύτερη φορά στο 43′, όταν ο Βασιλειάδης έδιωξε άτσαλα και ο Κεμάβορ πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και σφράγισε το τελικό 2-0 με ωραίο πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος απείλησε πάλι με τον Μπότη στο 51′, το 61′, το 76′ και το 88′ αλλά ο γκολκίπερ του Ιάσονα ήταν σταθερός. Ο διαιτητής Κοσικίδης απέβαλε στο 69′ τον Δουγιέκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ενώ στο 88′ αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας του Ιλίου, Νίκος Φούσκας, όπως και ο βοηθός του για πολλά παράπονα.

Ήφαιστος (Γιάννης Τάμπρατζης): Σταυρόπουλος, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μέξης, Ζαφειράτος, Μπότης, Τζαβάρας, Κεμάβορ (54′ Ζήκος), Παπαγιάννι (86′ Μπουλούκος), Καλαϊτζής (79′ Κασπίρης).

Ιάσονας (Νίκος Φούσκας): Σταυριανουδάκης, Βασιλειάδης, Καψιόχας, Πλακάς, Βασιλάκος Β,  Λάχας (39′ Δουγιέκος), Μανδαμαδιώτης, Πατέλης, Βαφειάδης, Μάρος (64′ Μπίτζας), Νάστος (50′ Ροδόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply