Connect with us

slideshow

Πρόκριση με πεντάρα και πάλι για τα Σούμενα

Published

on

Στη προηγούμενη φάση του Κυπέλλου, τα Σούρμενα είχαν νικήσει εύκολα με 5-0 τον Εθνικό Αστέρα. Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα πήρε το εισιτήριο με αντίπαλο την Αρμενική εκτός έδρας με 1-5. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ νωρίς με πλασέ του Γιαννόπουλου στο 10′ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πετρίτσης έκανε στο 54′ το 0-2, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο 60′ και να μειώνουν σε 1-2 χάρις τον Μαντικόπουλο. Ο φορ των Σούρμενων σκόραρε ξανά στο 70′ για το 1-3 και ο Αναστασόπουλος στο 85′ πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 25 μέτρα. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε με σουτ του Μπουγιούκου στις καθυστερήσεις.    

Διαιτητές: Σύψας, Κασιμάτης, Ματσούκας.

Αρμενική: Κατσικούρης, Μαντικόπουλος, Κουγουμτζιάν, Σκουλάς, Παπά, Ρισβάς, Μαγγίζης (46′ Σπίνουλας), Τιτογιάν (18′ Παναγόπουλος), Κάρκος, Νταούδης, Κουτής (66′ Κυλίτσης).

Σούρμενα: Χρηστίδης, Μετλίου (57′ Πρέκας), Κοντιμπάς, Κοβίλας, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Θεοδώρου, Τσικριτέας (46′ Μπανακάκης), Πετρίτσης, Χατζηγεωργίου (46′ Αναστασόπουλος), Γιαννόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply