Connect with us

slideshow

Πρόκριση στο… κλουβί

Published

on

Αρκετός κόσμος περίμενε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ανυπομονησία αφού οι εν λόγω ομάδες αποτελούν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο. Η αναφορά μας γίνεται στον Ιωνικό και τον Πανελευσινιακό, οι οποίοι χθες ήρθαν αντιμέτωποι σε παιχνίδι που αφορούσε την διοργάνωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι ”σταχυοφόροι” ήταν αυτοί που χαμογέλασαν αφού επικράτησαν με 1-0 στην παράταση χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Μιχάλης Μαρής στο 100′. Πάντως, χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ήταν η ένταση και το πάθος ενώ ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι λίγα λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων περίπου 30 φίλοι του Ιωνικού εισήλθαν στο γήπεδο εκ των οποίων ο ένας κρατούσε μια φωτοβολίδα στο χέρι του και την πέταξε στην πλευρά που βρίσκονταν οι φίλοι των ”σταχυοφόρων”. Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο και τα πνεύματα ηρέμησαν. Μάλιστα μετά από 15′ διακοπής το ματς συνεχίστηκε κανονικά

Στο αγωνιστικό μέρος, στο α’ ημίχρονο οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα αφού τόσο ο Ιωνικός όσο και ο Πανελευσινιακός απειλούσαν με στημένες φάσεις των οποίων κύριοι εκφραστές ήταν οι Χρυσάφης από τη μια μεριά και Ρούσεφ από την άλλη. Σε μια εξ αυτών ο Βούλγαρος μέσος βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Ραχίμ ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αδαμόπουλου, όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του α’ βοηθού για οφσαιντ.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός είχε την υπεροχή ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 63′ ο Κουσκουνάς έκλεψε την μπάλα από τον Νικολακόπουλο και πλάσαρε όμορφα αναγκάζοντας τον Αδαμόπουλο να προβεί σε δύσκολη επέμβαση . Στο 77′ ήταν η σειρά του Ιωνικού να απειλείσει όταν ο Χρυσάφης έπιασε δυνατό σουτ όμως ο Τσαλκιτσίδης με καταπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 83′ ο Ιωνικός σπατάλησε την πιο σημαντική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στον αγώνα αφού ο Μπερνιδάκης δεν μπόρεσε μόνος του μέσα στην περιοχή να ανοίξει το σκορ στέλνοντας τη μπαλα έξω. Οι αλλαγές του Φώτη Θανέλλα, Κωνσταντινίδης και Αλεξανδρόπουλος προσέφεραν αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι των Ελευσίων οι οποίοι στο 100′ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Μετά τη σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Μαρής έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ νίκησε τον Αδαμόπουλου γράφοντας το 1-0 το οποίο έμελλε να μείνει μέχρι τέλος. Στο 112′ η τύχη γύρισε και πάλι την πλάτη στον Ιωνικό αφού ο Σκαφτούρος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καταπληκτική σέντρα του Ατματσίδη και να νικήσει τον εξουδετερωμένο Τσαλκιτσίδη με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος) Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Νικολακόουλος (115′ Τσερκάνι), Μαρκής, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης, Παπασπύρος (100′ Βασιλείου), Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Κατσαβριάς (100′ Πολυχρόνης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας) Τσαλκιτσίδης, Ραχίμ (78′ Κωνσταντινίδης), Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής (118′ λ.τρ. Τροϊρης), Κουσκουνάς, Ρούσεφ, Ουέλινγκτον (88′ Αλεξανδρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply