Connect with us

4ος Όμιλος

Πρόκριση στο 90+2 για Επισκοπή

Published

on

Μια απίστευτη κι όπως αποδείχθηκε, ανέλπιστη πρόκριση πήρε η Επισκοπή στο κύπελλο ΕΠΣΡ. Απέναντι στον πιο έτοιμο Ερμή και στο σκορ του 3-1 από τον α’ αγώνα των Ζωνιανών, κατάφερε με δύο γκολ του Στέλιου Δελήμπαση στο 87’ και του Δημήτρη Ηλιόπουλου στο 92’ να ανατρέψει την κατάσταση, να κερδίσει στο τέλος με 2-0 και πετύχει αυτό που ήθελε και να προχωρήσει εκείνη στο θεσμό.

Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο.  Στο 15’ ο Γούλας έκοψε επικίνδυνα την μπάλα από δεξιά όμως οι αμυντικοί του Ερμή απομάκρυναν όπως-όπως…
Στο 17’ ο Μπέρκης έβγαλε μια σέντρα, ο Κατσικοκέρης άπλωσε το πόδι του αλλά με άτσαλο τρόπο ούτως ώστε, η μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 30’ από τη σέντρα του Τοπάλι, ο Ηλιόπουλος πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό «ψαλιδάκι» με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 32’ ο Κατσικοκέρης εξαπέλυσε ένα επικίνδυνο σουτ το οποίο ανάγκασε τον Γεωργίου να «απογειωθεί» στο «Γ» της εστίας του διώχνοντας σε κόρνερ.

β’ μέρος

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ερμή να χάνει δυο ευκαιρίες όμως η ομάδα μας ήταν αυτή που έφτασε πιο πολλές φορές στο γκολ και στο τέλος να επιτυγχάνει μια απίστευτη πρόκριση!

Στο 50’ από το μακρινό πλάγιο του Ταβλαδωράκη, ο Μπαστάνης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Γεωργίου να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

Στο 54’ ο Μπαστάνης βρέθηκε και πάλι στην περιοχή της ομάδας μας, σούταρε, ο Γεωργίου απέκρουσε με τον Κατσικοκέρη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να τον σταματάει  εκ νέου ο τερματοφύλακάς μας.
Στο 55’ και στο 56’ ο Τοπάλι είχε ισάριθμα σουτ τα οποία έφυγαν πάνω από τα δοκάρια του Χρυσού.
Στο 75’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Βελονάκης σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Χρήστου να αποκρούει σωτήρια.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!1-0: Παρ’ ότι ο χρόνος περνούσε η Επισκοπή το προσπάθησε και τελικά σκόραρε με μια «οβίδα» του αρχηγού μας, Στέλιου Δελήμπαση «σκοτώνοντας» τον Χρυσό από τα 25μ!!!

Στο 90’ ο Στρατήγης έκανε μια παράλληλη μπαλιά, ο Σκουτέλης όμως παρ’ ότι τρίπλαρε τον Γεωργίου, μακριά και πλάγια από την περιοχή, είχε άστοχο πλασέ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!2-0: Στο 92′ ο Γούλας ξεχύθηκε στην επίθεση, ο Μεχντί εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος  στην άμυνα και “σέρβιρε” έτοιμο τέρμα στον Ηλιόπουλο ο οποίος χάρισε την πρόκριση στην ομάδα μας!
Η διαιτησία: Βοσκάκης, Κοκμοτός, Σταυρουλάκης. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Μεχντί (Επισκοπή), Σκουτέλης, Ταβλαδωράκης  (Ερμής).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Γεωργίου, Τοπάλι (62’ Μεχντί), Αγτζίδης (82’ Φοβάκης), Μαραθιανός (46’ Παπαδήμας), Μποτωνάκης, Σπάσιτς, Γούλας, Δελήμπασης, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Βελονάκης.
ΕΡΜΗΣ (Παπαματθαιάκης): Χρήστου, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Τζανής, Μπαστάνης (62’ Σκουτέλης), Πλουσής Δ., Κατσικοκέρης (77’ Στρατήγης), Μπέρκης (81’ Ρουμπάκης), Μπεκατώρος.