Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρόσθεσε εμπειρία με Μανάρι Εσλερ ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Published

on

Την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Μανάρι Εσλερ ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Το δελτίο Τύπου…

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Μανάρι Έσλερ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στο Ελμπασάν της Αλβανίας στις 4/06/1990 (32 χρονών). Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής καθώς και ως κεντρικός αμυντικός.

Στην Ελλάδα ήρθε από μικρή ηλικία και εντάχθηκε στις υποδομές της ΑΕ Κηφισιάς, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Στην Κηφισιά έγραψε τη δική του ιστορία αφού θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι στη νεότερη ιστορία του συλλόγου, έχοντας αφήσει τη σφραγίδα του σε όλες τις επιτυχίες που σημείωσε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος αμυντικός κατέκτησε πέντε ανόδους (Β’ ΕΠΣΑ, Α’ ΕΠΣΑ (δυο φορές), Δ’ Εθνική & Γ’ Εθνική) και δύο Κύπελλα ΕΠΣΑ, έχοντας σημαντική συμβολή σε όλες αυτές τις επιτυχίες.

Ο Έσλερ γνώρισε την καταξίωση στην Κηφισιά τόσο ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που φόρεσαν την κυανόλευκη φανέλα τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν ότι η ομάδα μας εντάσσει στο δυναμικό της ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που ο πρωταθλητισμός “ρέει” στο αίμα του και μια προσωπικότητα που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Μανάρι Έσλερ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.