Connect with us

slideshow

Πρώτες παραιτήσεις στον Πειραιά για τα μπαράζ

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις

Published

on

 

Οι πρώτες παραιτήσεις για την άδικη όπως την χαρακτηρίζουν απόφαση της ΕΠΟ, έπεσαν στον Πειραιά και έπεται συνέχεια των αντιδράσεων για τον καταρτισμό των ομίλων μπαράζ ανόδου.

Ο κ Παναγιώτης Λαπατάς, μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΠ σε ένδειξη συμπαράστασης στα πειραϊκά σωματεία, υπέβαλλε την παραίτησή του και καλεί να πράξουν το ίδιο και άλλα στελέχη του πειραϊκού ποδοσφαίρου με πρώτον τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ, Στέλιο Μπρατσόλη και τον εκπρόσωπο στην ΕΠΟ κ Ανασόπουλο. Ιδού το έγραψε σε ανάρτηση ο κ Λαπατάς.

 

«Κ. Σαρρη αυτο ειναι το ΝΕΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ που μας ελεγες το καλοκαιρι στο Δ.Σ οτι θα εφερνες στην ΕΠΟ; Ηταν για να αρπαξεις την ψηφο της ΕΠΣΠ; Σε ενδειξη συμπαραστασης στα Πειραικα σωματεια ΚΑΛΩ τους κ.κ. ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ,ΣΤΟΥΚΑ και ΧΟΛΕΒΑ με ολο τον σεβασμο που τους εχω να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ σημερα κιολας απο αυτη την ΕΠΟ των Σαρρηδων,Τζανοπουλων,Κουτρουμανηδων και των ομοιων τους και να τους δωσουν να καταλαβουν οτι αυτη η ΕΝΩΣΗ ειναι του μεγαλυτερου Συλλογου της Νοτιοδυτικης Ευρωπης,του επι σειρα ετων ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Φιλε Στελιο ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ εισαι προεδρος μιας ΕΝΩΣΗΣ που εχει διοικηθει επι σειρα ετων απο εναν ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΠΕΑ και επρεπε αφου τους εδινες απο μια δυνατη κλωτσια να ειχες παραιτηθει ΑΜΕΣΑ απο αυτη την αμαρτωλη επιτροπη.Αρκετα τραβηξαμε περυσι.. Εγω προσωπικα επειδη δεν θελω υπο τις παρουσες συνθηκες να υπηρετω αυτο το ποδοσφαιρο σε ενδειξη διαμαρτυριας και συμπαραστασης στα Πειραικα σωματεια ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ απο μελος του Δ.Σ της ΕΠΣΠ και καθε επιτροπης της.ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με τα παραμαγαζα σου και την ποδοσφαιροεκλογικη σου πελατεια».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply