Connect with us

4ος Όμιλος

Πρώτη μεταγραφή ο Σκούφαλος στον Κανάρη

Published

on

Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα να έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλές ομάδες σχετικά με τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ωστόσο στον Κανάρη τρέχουν κανονικά το προγραμματισμό τους, αφού ο χρόνος πιέζει και η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Οι πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με τον πρώτο ποδοσφαιριστή που ήταν στα πλάνα του Χ.Τσατσαρώνη, ο οποίος είναι ο Ισίδωρος Σκούφαλος που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα και της Δάφνης. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και στο χώρο του κέντρου, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν στην ομάδα των Καρδαμύλων αγωνίστηκε για 2520′ (2013-2014) και 1840′ (2014-2015).

Εντός της επόμενης εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει και ποιοι παίκτες από την ΑΕΛΚαλλονής θα έρθουν για να αγωνιστούν στην ομάδα των Νενήτων, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και 2ος επιθετικός από την Λέσβο.

Τέλος, κύκλοι του Κανάρη έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους με συγκεκριμένες ομάδες της Χίου, οι οποίες αν και είχαν δηλώσει τη στήριξή τους μετά την επιτυχία της ανόδου στη Γ” Εθνική, τελικά το μόνο που έκαναν ήταν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με παίκτες του Κανάρη η μεταγραφικούς στόχους του, πριν ακόμα και από το τέλος των αγώνων μπαράζ.

sportschios.gr