Connect with us

4ος Όμιλος

Πρώτη νίκη για Ηράκλειο

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε το Ηράκλειο στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου αφού για την 3η αγωνιστική επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 του Ερμή Ζωνιανών. Οι νερατζούρι παρουσίασαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που είχε στηθεί πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Αρχοντάκη βρήκαν το τρόπο να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 28′ ομως η προβολή του Δομήνικου Πλουσή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ιωσήπου. Ένα λεπτό αργότερα το Ηράκλειο κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Καλιαμπάκας μετά από κεφαλιά πάσα του Ντούνη με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους γηπεδούχους οι οποίοι στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και κατάφεραν στο 70′ να κάνουν δυο τα τέρματα τους χάρις σε κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου ο οποίος τροφοδοτήθηκε ωραία από το Ρεντζή. Οι Κρητικοί δεν παράτησαν σε καμία περίπτωση το ματς αφού 2′ αργότερα κατάφεραν να μπουν ξανά στο ματς όταν ο Βασίλης Πλουσής με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως οι γηπεδούχοι με σωστή τακτική κράτησαν το υπέρ τους 2-1 πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Διαιτητές: Κόλλιας (Αργολίδας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)-Καλογερόπουλος (Χίου)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ιωσήπου, Ρετζής, Βασίλογλου, Σιμιτσής, Μαϊστόροβιτς, Ντούνης, Αλεξίου, Ευθυμιάδης (75′ Δημητρίου), Καλιαμπάκας, Παναγιωτόπουλος (80′ Ρούπι), Μιχελής (87′ Νικολακόπουλος)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Μποχώνης (71′ Στρατήγης), Ανυφαντάκης, Τζανής, Ταβλαδωράκης, Σταθόγλου, Δ. Πλουσής (65′ Β. Πλουσής), Μπέρκης (65′ Μπαστάνης), Κατσικοκέρης, Μπεκατώρος