Connect with us

slideshow

‘Πρώτη” στον Πανελευσινιακό – Παρουσία του προέδρου Γ.Γιαλιά (φώτο)

Published

on

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και πίστη για πολύ καλύτερες μέρες στον σύλλογο, ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανελευσινιακού  στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας , παρουσία 100 και πλέον φίλων των «σταχυοφόρων». Στην «πρώτη» για την ομάδα του Φώτη Θανέλλα το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γιαλιάς , μάλιστα μετά το πέρας του καθιερωμένου αγιασμού, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκε γύρω του και με προτροπή του ιδίου το «Πανελευσινιακός» δόνησε την ατμόσφαιρα από τα στόματα όλων. Ο πατέρας του Χρήστου Γιαλιά φανερά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή προέτρεψε τους παίκτες της ομάδας να τα δώσουν όλα στο γήπεδο έτσι ώστε ο αγαπημένος του σύλλογος να ζήσει ξανά τις δόξες του παρελθόντος.

Το παρόν στην σημερινό ξεκίνημα έδωσαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι κ.κ Αδάμ, Τζιγκιτζέλας, Μουράτης ,Μακρυνώρης , Κουβίδης , ο πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Δυτικής Αττικής και πρόεδρος της επιτροπής του περιφερειακού πρωτασθλήματος κ. Τζανόπουλος , καθώς και ο γραμματέας κ Αργύρης .Οικονόμου .

Χρ. Γιαλιάς και Νίκος Παπαδάκης (αντιπρόεδροι και χρηματοδότες του ιστορικού σωματείου) και το επιτελείο τους με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δράγαζη είχαν φροντίσει για όλα, δεν θέλουν να λείψει τίποτα που να δημιουργεί κωλυσιεργίες στο πρόγραμμα της προετοιμασίας , αυτό φρόντισε να τονίσει σε δηλώσεις του stoplekto.gr και ο τεχνικός κ. Φώτης Θανέλλας λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι πολύ χαρούμενος καθώς δημιουργήθηκε ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και οι άνθρωποι της διοίκησης φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια σε σημείο που τα τυχόν προβλήματα λύνονται σε χρόνο ρεκόρ…εμφανίζονται σήμερα και λύνονται χθες !! Ξεκινήσαμε σήμερα την δουλεία και είμαι πολύ αισιόδοξος,  καλό τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας να γίνει ο δωδέκατος παίκτης και να είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα έχουμε καταφέρει πολλά…

Γιαλιάς και Παπαδάκης δεν θέλησαν να πουν πολλά,  ο Χρήστος Γιαλίας φανερά ευδιάθετος αναφέρθηκε στο ρόστερ λέγοντας χαρακτηριστικά ” θα το ζήλευαν και σύλλογοι ανώτερων κατηγοριών” και συνέχισε: «Ήρθα στον Πανελευσινιακό για να τον οδηγήσουμε όλοι μαζί κόσμος και διοίκηση, εκεί που τον καμάρωνε πριν από χρόνια ο πατέρας μου και τον θυμάμαι εγώ..εκεί που του πρέπει και του ταιριάζει, καλή αρχή σε όλους».

Ο κ. Παπαδάκης ευχήθηκε υγεία σε όλους καλή αρχή , ζήτησε χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά , μια συνταγή που την ξέρει καλά και που αποδίδει καρπούς τελικά, αν κρίνει κανείς από την περσινή πορεία του συλλόγου.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη 23/7  στον ίδιο χώρο και την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο.

Χ.Ν

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply