Connect with us

slideshow

Πρώτο οικογενειακό διπλό στην ανακαινισμένη Νεάπολη

Published

on

Το πρώτο οικογενειακό διπλό πραγματοποίησε το Σάββατο ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης. Στον ολοκαίνουργιο χορτοτάπητα του ανακαινισμενου δημοτικού γηπέδου ο Μάρκος Δήμος και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα πρώτο δείγμα από όσα αφομοίωσαν οι ποδοσφαιριστές σε τακτικές άμυνας και επίθεσης που δοκιμάστηκαν στις τελευταίες προπονήσεις.

 

Στη διάρκεια του διτέρματος 50 λεπτών ο Μάρκος Δήμος διέκοπτε συχνά το παιχνίδι προκειμένου να επαναλαμβάνονται ορισμένες τακτικές ή να επισημαίνονται ομαδικά η ατομικά λάθη. Η διάθεση και το πάθος σε συνδυασμό με την αγωνιστική πειθαρχία και την προσήλωση των παιχτών στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, εξέπληξαν ευχάριστα τόσο τον προπονητή και τους συνεργάτες του όσο και τους φανατικούς φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν σε αυτό το πρώτο οικογενειακό διπλό.

 

Τα πρώτα δείγματα γραφής εδραίωσαν, πλεον, την πεποίθηση οτι ο φετινός Ιωνικός δεν θα είναι απλά ανταγωνιστικός αλλά ο βασικός πρωταγωνιστής και ένα απο τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Football League.

 

Στο διπλό, ο Μάρκος Δηλμος χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε κίτρινους και μπλε ως εξής:

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Μακρυωνίτης, Ατματσιδης , Σταμπούλογλου,Κουλακάρης, Δημητρίου,Μπερνιδάκης, Παπασπύρου, Μπουλούλης, Κουμουλίδης, Τζοϊ, Κουτσογιαννόπουλος , Χιωτογλου.

ΜΠΛΕ: Μπαμπανιώτης , Σαράντης, Τσακίρης , Μακρής, Νικολακόπουλος , Σιμιτζής, Βασιλείου, Μπεκατώρος ,Χρυσάφης, Σκαφτούρος, Πολύχρονης , Κατσαβριάς.

 

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των κιτρίνων με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο αμυντικός Δημήτρης Χιώτογλου.

 

Η προετοιμασία μπαίνει πλέον στην τέταρτη εβδομάδα και την Τετάρτη, 7 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, ο νέος, ανανεωμένος και ιδιαίτερα ενισχυμένος Ιωνικός αναμένεται να παραδώσει τα αγωνιστικά του διαπιστευτήρια και να αποκαλυφθεί στους φίλους του κόντρα στον πανίσχυρο, για τα δεδομένα της football League 2, Πανιώνιο της Súper League.

 

Ο αγώνας κόντρα στους “Νεοσμυρνιώτες” αποτελεί το πρώτο, πολύ δυνατό τεστ της ομάδας τη φετινη αγωνιστική περίοδο και μια μεγάλη ευκαιρία στο μεν Μάρκο Δήμο και τους συνεργάτες του να επιδείξουν τα βήματα προόδου που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στους δε διοικητικούς παράγοντες και τον κόσμο να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι οτι ο Ιωνικός έχει πράγματι γυρίσει σελίδα και οτι βαδίζει πλέον στη λεωφόρο των επιτυχιών με τελικό προορισμό την Super League. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται με το “καλημέρα” να αντιμετωπίσουν ένα, πανίσχυρο για τα μέτρα τους αντίπαλο, αφου βασικός στόχος του προγράμματος προετοιμασίας είναι να εξοικειωθούν το συντομότερο δυνατόν σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply