Connect with us

4ος Όμιλος

Πρώτο τρίποντο για Κηφισιά

Published

on

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κηφισιά που επικράτησε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 2-0 της Επισκοπής. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου, έχοντας ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας από τον Ιάλυσο, μπήκε δυναμικά στον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά επέβαλλε το ρυθμό του στο ‘Ζηρίνειο’. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, μετουσιώνοντας την υπεροχή τους σε γκολ στο 9′ με τον Μιχαλόπουλο να γράφει με ωραία κεφαλιά το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους Κηφισιώτες οι οποίοι στο 28′ έκαναν δυο τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Γκίκας βρήκε κάθετα τον Βέρμπη που με ωραιο σουτ νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα Στην επανάληψη, ο Τζανλούνκα Κολονέλο αύξησε τον επιθετικό τόνο της ομάδας του, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και την Κηφισιά να προσπαθεί να χτυπήσει στη κόντρα. Σημαντική φάση μπροστά από τα καρέα του Γουμάγια δεν έγινε με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Γεωργίου, Καρακώστας, Τεγούσης, Καραδέμητρος (70′ Μουσταφίδης), Μιχαλόπουλος, Γκέζος (55′ Παλαηρούρας), Χαϊκάλης (80′ Γεωργιάδης), Βέρμπης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τζανλούνκα Κολονέλο) Γεωργίου, Κρητικός, Παπαδήμας, Μποτωνάκης, Αγτζίδης, Δελήμπασης, Σπάσιτς, Φοβάκης, Μεχντί, Γούλας, Ηλιόπουλος.