Connect with us

slideshow

Πόλεμος με μαχαίρια και αίμα στο Πεύκη- Περαμαϊκός (φώτο)

Πραγματική κόλαση στο γήπεδο

Published

on

Μαχαιρώματα, ανοιγμένα κεφάλια, άγριες συμπλοκές ρόπαλα, πέτρες, δυναμίτες, φωτιές, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα συνέθεσαν το σκηνικό βίας που στήθηκε στο παιχνίδι Πεύκης- Περαμαϊκού, το οποίο διεκόπη στο 87΄και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Τραγικός θεατής των όσων συνέβησαν ήταν η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο γήπεδο και η οποία δεν επενέβη σε καμία στιγμή ενώ αρκετή ώρα μετά τη λήξη των επεισοδίων έκαναν την εμφάνιση τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της ΕΛΑΣ.

Το παιχνίδι μύριζε μπαρούτι από την αρχή καθώς στο περίπου στο 25΄ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά όταν στην εξέδρα οπαδοί του Περαμαϊκού συνεπλάκησαν με φιλάθλους της Πεύκης.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα καμιά πενηνταριά κρανοφόροι έκαναν την εμφάνιση τους έξω από το γήπεδο με απώτερο στόχο να επιτεθούν στους οπαδούς του Περαμαϊκού. Στην είσοδο του γηπέδου έγινε πραγματική μάχη, με τους μεν να προσπαθούν νε εισέλθουν στο περίβολο χώρο του γηπέδου και τους Περαματιώτες να προσπαθούν να τους αποτρέψουν. Οι πέτρες και από τα δύο εμπόλεμα στρατόπεδα έπεφταν βροχή με τους απλούς φιλάθλους να προσπαθούν να προφυλαχτούν στριμωγμένοι σε ένα κουβούκλιο που χωρίζει τον χώρο των εξεδρών από τον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια στιγμή από ρίψεις δυναμιτών και καπνογόνων έπιασε φωτιά ένα πεύκο του γηπέδου και χρειάστηκε να φτάσουν δύο πυροσβεστικά οχήματα για να την κατασβήσουν προτού εξαπλωθεί και στα γύρω πεύκα. Οι κρανιοφόροι που κρατούσαν στα χέρια ρόπαλα κατάφεραν να εισέλθουν εντός του χώρου των εξεδρών και αφού έγινε πραγματική μάχη σώμα με σώμα  για περίπου δέκα λεπτά με τους οπαδούς του Περαμαϊκού , έφυγαν ανενόχλητοι. Στο πέρασμά τους άφησαν πίσω έναν μαχαιρωμένο στον μηρό, έναν σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι και δύο ακόμα χτυπημένους, όλοι τους οπαδοί του Περαμαϊκού. Ο διαιτητής Βράκας μπροστά στο σκηνικό βίας διέκοψε τον αγώνα τον οποίο δεν συνέχισε ποτέ. Ο χώρος των γραφείων των διαιτητών είχε πλημμυρίσει από το αίμα του μαχαιρωμένου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο τραυματίας στο κεφάλι.

Έκπληκτος από τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του Περαμαϊκού, Θοδωρής Κουντούρης ακούστηκε να λέει ότι θα παραιτηθεί, κάτι ωστόσο, που δεν επιβεβαιώθηκε απο το περιββάλον του. Μάλιστα παράγοντες του Περαμαϊκού τόνιζαν ότι ο πρόεδρος όχι απλά παραμένει στο  διοικητικό τιμόνι της ομάδας αλλά έχει δώσει εντολή να καταγγελθούν τα επεισόδια και ο διαιτητής του αγώνα στην ΕΠΟ, επειδή δεν έγραψε λεπτομερώς όλα όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Βράκας σύμφωνα με πληροφορίες έγραψε ότι διέκοψε το παιχνίδι στο 87΄λόγω επεισοδίων καθώς εισέβαλαν στο γήπεδο κρανοφόροι.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Αστυνομία ήταν θεατής στα επεισόδια, δεν είχαν παρθεί μέτρα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα ενώ από τις πρώτες κιόλας συμπλοκές έπρεπε να είχαν κληθεί άνδρες των ΜΕΑ, που έφτασαν στο γήπεδο κατόπιν εορτής.

Το ρεπορτάζ για τον αγώνα που περνά σε δεύτερη μοίρα θα το διαβάσετε σε άλλη ανάρτηση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply