Connect with us

7ος Όμιλος

Π. Φαρινόλα: “Πέρασα όμορφες στιγμές στον Εθνικό Πειραιά-Εύχομαι να ανέβουν Αήττητος και Εθνικός”

Published

on

Πέντε χρόνια ήταν πολλά για τον Πάολο Φαρινόλα. Αγαπήθηκε, αγάπησε, έδωσε, πήρε μα πανω απ’ όλα ξεχώρισε με την απόδοση του.

Ο Ελληνοιταλός κυνηγός θα παραμένει κάτι ξεχωριστό για τον Εθνικό Πειραιά αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες πυο πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το σύλλογο.

Ο ίδιος χθες, αναμετρήθηκε, με την πρώην του ομάδα και έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει το σωματείο που πριν από μερικά χρόνια, πήρε πολλές φορές στις πλάτες του.

Αρκετός κόσμος πριν και μετά το ματς είχε συνομιλία μαζί του και οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά.

Ο ίδιος ωστόσο έδειξε τον περίσσιο επαγγελματισμό του αφού ήταν, αν οχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους παίκτες για τους γηπεδούχους.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον άσο του Αήττητου ο οποίος απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τα συναισθήματα που αντιμετώπισε τον Εθνικό λέγοντας:

”Πέντε χρόνια ήμουν σε αυτή την ομάδα και πέρασα ωραίες στιγμές. Ήταν περιέργο το συναίσθημα, όμως έθεσα τον επαγγελματισμό μου, όπως είπες και εσύ πάνω από το συναίσθημα γιατί στόχος αποτελεί η άνοδος με τον Αήττητο. Εύχομαι να πετύχουμε την άνοδο μαζί με τον Εθνικό Πειραιά”.