Connect with us

slideshow

Ρέφερι για κλάματα – Έβγαλε κόκκινη και το μετάνιωσε…(vid)

Published

on

Άλλη μια πρωτόγνωρη απόφαση στο Φαφάλειο Στάδιο από Χιώτη διαιτητή στο ματς Λέων-Πύργος.

Στο 69’ ενώ το σκορ ήτανε 1-0 υπέρ του Πύργου ο Μίμαρος βγήκε μόνος του προς την αντίπαλη εστία. Ο Κοντογιώργης τον ανακόπτει αντικανονικά. Ο διαιτητής Κάτσαρης υποδεικνύει το φάουλ και είναι έτοιμος να αποβάλλει τον Κοντογιώργη. Όμως τον μπερδεύουν οι παίχτες του Πύργου και τον οδηγούν στον βοηθό Σύριο. Μετά από δύο λεπτά ο διαιτητής μέσα σε αποδοκιμασίες από όλο το γήπεδο αποφασίζει κίτρινη κάρτα και φάουλ!

 

Άραγε γιατί. Αν δεν ήταν φάουλ έπρεπε να δοθεί ελεύθερο, αν ήταν ο κανονισμός είναι σαφής έπρεπε να δοθεί και αποβολή. Τέσσερα χρόνια χωρίς εκπαίδευση είναι πολλά. Δεκτά τα λάθη αλλά το να αλλάζεις μια απόφαση και να δίνεις μια ανεξήγητή αυτό αφήνει υποψίες. Το παιχνίδι αν εφαρμόζονταν οι κανονισμοί και έμενε ο Πύργος με 10 παίχτες σίγουρα θα είχε άλλη τροπή πόσο μάλλον στην τελευταία αγωνιστική που κρίνονταν η αποφυγή των μπαράζ από τρεις ομάδες.Ο προπονητής του Λέοντα Γιώργος Ιακωβίδης που έχει περάσει σαν παίχτης και από την Α’ Εθνική δήλωσε μετά το ματς ξέρω οτι η κόκκινη κάρτα δεν ξαναμπαίνει στο τσεπάκι άμα βγει.

Ο Αρχιδιαιτητής κ. Μαχαίρας ανεκτικέ όλη την χρονιά τα λάθη τους. Μάλιστα δηλώνει συνέχεια ότι αυτούς έχουμε και με αυτούς πορευόμαστε. Ή μήπως με ανοχή και ατιμωρησία πλέον θα προχωράμε στα τοπικά μας Πρωταθλήματα;

Πηγή: chiosin.gr

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply