Connect with us

4ος Όμιλος

Ραπτόπουλος: Το αφιερώνω στην ομάδα και στην οικογένεια μου (video)

Published

on

Αποτέλεσε το χρυσό σκόρερ του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους και τον Ιάλυσο. Ο Νίκος Ραπτόπουλος με τη… μαγική του εκτέλεση φάουλ…. εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο στις καθυστερήσεις στέλνοντας την ομάδα του στον 7ο ουρανό. Η οξυδέρκεια του αρκούσε ώστε η ομάδα του να σηκώσει στα ουράνια του Περιστερίου το… άγιο δισκοπότηρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών εμφανίστηκε εκστασιασμένος από την τελική έκβαση του αγώνα και στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς τόνισε: Την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλω να την αφιερώσω στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ και σε όλους όσους ήταν σε αυτήν την ομάδα όλο το χρόνο. Στους φροντιστές, στους μασερ, στους παράγοντες, στον κ. Σουλτανίδη που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και το γκολ που σημείωσα θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πάρα πολλά και είναι το καλύτερο δώρα για αυτούς’.

Ερωτηθείς εάν περίμενε ότι θα σκοράρει τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο υψηλόσωμος άσος είπε:

Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα ότι θα σκοράρω. Όταν μπήκα ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου. Ήρθε το φάουλ, το πίστεψαν όλοι στον πάγκο, μου έφεραν τη θετική ενέργεια και ήρθε το χρυσό γκολ που μας έφτανε για να πάρουμε το Κύπελλο’.

Στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του κόσμου που ταξίδεψε από την Κατερίνα στο Περιστέρι λέγοντας:

Ο κόσμος που μας ακολούθησε του αξίζουν συγχαρητήρια.Ήταν ενεργοί από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο και νομίζω ότι σκέπασαν και του φιλάθλους του Ιάλυσου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply