Connect with us

slideshow

Ροντέο στο Χατζηκυριάκειο- κλειδώθηκε στα αποδυτήρια ο διαιτητής

Μπάχαλο τα έκανε ο Φωτιάδης που έκλεισε το φύλλο αγώνα 4,5 ώρες μετά!

Published

on

«Φωτιές» άναψε ο διαιτητής Φωτιάδης στον αγώνα ΑΕ Χατζηκυριακείου- Κύπρου Κορυδαλλού που δεν έληξε ποτέ ενώ ο ίδιος έμενε κλειδωμένος στα αποδυτήρια για περίπου 45 λεπτά.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν γκολ με τον Μαυρίκη . Ο διαιτητής έδειξε σέντρα , αλλά οι Κορυδαλλιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα Παναγιώτου .

Ο Φωτιάδης απευθύνθηκε στον βοηθό Μπαλαχούτη που δεν πήρε θέση λέγοντας στον διαιτητή ότι δεν είδε τίποτα. Αμέσως μετά σύμφωνα με το Φ.Α. δημιουργήθηκε γενική σύρραξη με αποτέλεσμα το διαιτητικό τρίο φοβούμενο για τη σωματική του ακεραιότητα να φύγει για τα αποδυτήρια όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα . Ύστερα από 45′ ο διαιτητής θέλησε να συνεχιστεί το παιχνίδι κάτι που δεν έγινε λόγω ελλιπούς φωτισμού . Μετά από διαβουλεύσεις και αρκετές αντεγκλίσεις με τα δυο σωματεία ο Φωτιάδης έγραψε στο Φ.Α. που έκλεισε στις 20.45 (σχεδόν τέσσερις ώρες μετά!!!)ότι ο αγώνας διακόπτεται με σκορ 1-0 υπέρ του Χατζηκυριακείου ενώ υπολείπονται τα τρία λεπτά.

Τον λόγο έχει πλέον η ΕΠΣΠ με πιο πιθανό ενδεχόμενο να παιχτεί το υπόλοιπο του χρόνου .

Να σημειωθεί ότι οι Χατζηκυριακιώτες είχαν σημειώσει γκολ με τον Κτσεγιάν στο 85′ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Μπαλαχούτη. Ο ίδιος παίκτης στο 42′ είχε χάσει πέναλτι( άουτ)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply