Connect with us

4ος Όμιλος

Ρόδος-Θύελλα Ραφήνας 2-2

Published

on

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακός Ροδος και Θύελλα Ραφήνας έμειναν στο 2-2, με τη νησιώτικη ομάδα να παίρνει τον πρώτο της βαθμό σε αντίθεση με τους πράσινους που έφτασαν τους τέσσερις πόντους.

Το ματς ήταν αρκετά κακό στο α’ ημίχρονο, με τη Ρόδο να ανεβαίνει στην επανάληψη, τη Θύελλα να βελτιώνει την απόδοση της και να τα… έχει με τη τύχη της αφού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το ματς και στο τέλος να ισοφαριστεί.

Στα πρώτα λεπτά το ματς ήταν αναγνωριστικό, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για χέρι μέσα στην περιοχή πάνω στον Νικητα και τον διαιτητή να μην υποδεικνύει παράβαση. Στο 28′ η Θύελλα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Ράτζα αλλα ο Ανδρίκος έπεσε σωτήρια στα πόδια του έμπειρου επιθετικού και απομάκρυνε με τακλιν. Στο 29′ το σουτ του Τζιβίλογλου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 34′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε τη μπάλα μακριά άουτ. Στο 40′ η Θύελλα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Ντούνης με σέντρα βρήκε τον Βαζέχα η κεφαλιά του οποίου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 51′ η Ρόδος απείλησε με το Τζιβίλογλου να πιάνει την κεφαλιά μετά το φάουλ του Τάντινς και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 62′ η Ρόδος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από κάθετη πάσα του Κωνσταντίνου, ο Ατματζίδης έκανε το σούτ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και αφού χτύπησε στο δεξί κάθετο του Παπαδόπουλου, κατέληξε κόρνερ.  Στο 70′ ο Χατζηλιοντας έλυσε το… γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0 με ωραίο σουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Αφράτη με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Στο 76′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ανδρίκου ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Παναγιωτόπουλο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Χαρακτίδης κάνοντας το 1-2. Στα τελευταία λεπτά, η νησιώτικη ομάδα πίεσε και έφτασε στην ισοφάρισε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ οταν ο Καντιμοίρης με κεφαλιά μετά το Κόρνερ του Κουρούπη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ρόδος (Δημήτρης Γκάιδας): Ράτζα, Κωνσταντίνου(85′ Καμπούρης), Καντιμοίρης, Νικήτας, Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Κουρούπης, Χατζηλιόντας, Τάντιτς, Ευγενικός(77′ Στάτης), Ιμεραλιλάι(59′ Ατματζίδης)

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Φύτρος, Γκίκας(83′ Κουνάς), Μανουσάκης, Ντούνης, Αφράτης, Χαρακτίδης, Βαζέχα(67′ Δημητρίου), Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο