Connect with us

7ος Όμιλος

Ρόπας: “Ο Χαραυγιακός δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει την παραμονή”

Published

on

Επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Χαραυγιακού προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αιολικό στην Μυτιλήνη.

Οι “νερατζούρι” ετοιμάζονται ώστε να κάνουν το δικό τους ντεμαράζ στο β’ γύρο προκειμένου να κατορθώσουν να κερδίσουν την παραμονή ενώ η διοίκηση θα κάνει προσπάθειες να ενισχύσει την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

Για την Παρασκευή ή το Σάββατο θα προγραμματιστεί φιλικό με την Αγία Παρασκευή χωρίς να έχει οριστεί ακόμη η ώρα και το γήπεδο.

Την Πρωτοχρονιά θα δοθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ από Τετάρτη θα μπει η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό αφού την Κυριακή 6 Ιανουαρίου ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Αιολικό.

Ο Λουκάς Ρόπας αναφερόμενος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του τόνισε

“Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα δείχνει ότι έχει δυνατότητες. Έχει πέντε ματς που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Χάνουμε στη λεπτομέρεια. Δεν ξέρω τι πληροφόρηση έχετε, αλλά ακόμη και στο ματς με το Αιγάλεω, είχαμε καλή εικόνα. Βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι, τα παιδιά αρχίζουν και εγκλιματίζονται και εάν εξαιρεθεί το ματς με το Καμάρι που ήμασταν κακοί στα υπόλοιπα ματς χάνουμε στις λεπτομέρειες. Εφόσον συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό έχουμε μέλλον”.