Connect with us

4ος Όμιλος

Σάββενας: Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε το παιχνίδι

Published

on

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ιαλυσος στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία των ‘τοξοβόλων’ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με το τεχνικό επιτελείο να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Η αποστολή των νησιωτών θα αναχωρήσει αεροπορικώς το Σάββατο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής των Χανίων, με την ψυχολογία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Σάββενα, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία το για τον αγώνα με την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ λέγοντας:

Η πρεμιέρα κάθε πρωταθλήματος κρύβει παγίδες. Είμαστε αρκετά έμπειρη ομάδα για τη διαχείριση ενός τέτοιου παιχνιδιού. Η αντίπαλη μας ομάδα έχει τον ενθουσιασμό, όμως και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι, έχουμε δουλέψει πολύ σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα’.

Ερωτηθείς, πως θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος το νέο Ιάλυσο, ο νεαρός προπονητής είπε

Πρέπει να δείξουμε λίγο υπομονή. Είναι νέα  ομάδα αφού συνδυάζουμε την εμπειρία με νέους παίκτες. Μέσα από τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να δέσουμε σαν σύνολο. Το έχουμε καταφέρει ως έναν βαθμό και αυτό θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.