Connect with us

4ος Όμιλος

Σάββενας: ”Σεβόμαστε τον ΟΦΗ”- Η αποστολή του Ιάλυσου

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιάλυσου με πρωινή προπόνηση για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο με τον ΟΦΗ στο ‘Γεντί Κουλέ’ ενόψει της 21ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο. Το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των Λύρα και Χατζηκοσμά που είναι τραυματίες, ενώ την αποστολή τω νησιωτών αποτελούν οι: Λουτριώτης, Παπαδόπουλος, Σταυλάς, Παφιάκης, Χειμωνέττος Κ., Αθανασίου Π., Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Αθανασίου Α., Μαρίνου, Κορνελάτος, Φονσέκα, Μαθιός, Πλύγκος, Σπάρταλης και Κοκκίνης.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή των ‘τοξοβόλων’ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο όπου σήμερα το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Στο μεταξύ με δήλωση που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Σάββενας αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην ομάδα του λέγοντας:

Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο απόλυτα γιατί στο β’ γύρο έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Πέρα από τις εμφανίσεις του πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, όμως θα διεκδικήσουμε από αυτό το ματς αυτό που μας αναλογεί’.