Connect with us

4ος Όμιλος

Σάμιος: Ιδιαίτερη χαρά το γκολ απέναντι στον ΟΦΗ

Published

on

Το χειμώνα όταν ο Ιωνικός αποδυναμώθηκε αισθητά στη μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση του Ανέστη Ζαφειρίδη κι άλλων ποιοτικών παικτών, θα χρειαζόταν ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα για να καλύψει το κενό τους. Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης γνώριζε ότι η συγκεκριμένη θέση θα ήταν δύσκολο να καλυφθεί ωστόσο ο ίδιος πήγε στη σίγουρη λύση με μια μονάδα που την ήξερε ο ίδιος από πρώτο… χέρι από την κοινή τους θητεία σε Προοδευτική, Ατρόμητο Πειραιά και Εθνικο Πειραια. Συγκεκριμένα, η Νικαιώτικη ομάδα απέκτησε τον Αργύρη Σάμιο, ο οποίος στο ματς με τον ΟΦΗ πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης για τον Ιωνικό με ένα δυνατό σουτ. Ο έμπειρος μέσος που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία του ιστορικού συλλόγου στο β’ γύρο (όντας για μερικές αγωνιστικές η μοναδική αήττητη ομάδα μαζί με τον ΟΦΗ) και ο ίδιος δείχνει ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση. Ο Αργύρης Σάμιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει λίγες ημέρες μετά το σημαντικό αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr για την εικόνα της ομάδας του λέγοντας: Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το ξέραμε αυτό εξ αρχής. Νομίζω ότι παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες και αυτό από μόνο του έκανε την αποστολή μας πολύ πιο δύσκολη. Εμείς θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι και μπήκαμε στο ματς με αρκετή συγκέντρωση και τήρηση στο αγωνιστικό πλάνο. Δεν είχαμε άγχος σε κανένα σημείο του αγώνα, σταθήκαμε αρκετά καλά και προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα ατου του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, παίξαμε γρήγορα στην αντεπίθεση και είχαμε στόχο να σημειώσουμε κάποιο γκολ κάτι που πετύχαμε’.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται που σημείωσε τέρμα απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, ο Αργύρης Σάμιος τόνισε: Το χάρηκα αρκετά οπως θα έκανα ακόμη και εάν σκόραρε και άλλος συμπαίκτης μου. Είναι ωραίο να πετυχαίνεις γκολ σε τέτοια ματς που έχουν κόσμο και πόσο μάλλον ότι είναι ντέρμπι. Ξέραμε ότι η ομάδα του ΟΦΗ είχε να δεχτεί αρκετό διάστημα γκολ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό τόσο για εμένα όσο και για την υπόλοιπη ομάδα’.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται που συνεργάζεται με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για τρίτη συνεχή σεζόν, ο 26χρονος άσος υποστήριξε: Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο νομίζω δηλαδή κάποιος προπονητής να εμπιστεύεται κάποιους παίκτες. Όταν ο κόουτς μου είπε για τον Ιωνικό δεν το σκέφτηκα και πολύ, γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και η απάντηση μου ήταν θετικά μέσα σε λίγα λεπτά’.

Για τη συνέχεια που περιμένει τον Ιωνικό, ο πρώην άσος του Ατρόμητου Πειραιά δήλωσε: Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών αφού αυτή η ομάδα παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της όντας αήττητη. Από εκεί και πέρα, σαν στόχο έχουμε να κερδίζουμε κάθε ματς και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Αυτή την Κυριακή θα κριθούν πολλά όσον αφορά τη σωτηρία και για εμάς στα τρια ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε για το απόλυτο.