Connect with us

stoplekto

Σαγηνευτικός ο Γ.Σ. Καισαριανής

Published

on

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Γ.Σ. Καισαριανής επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και πήρε το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Αθηναϊκού Κυπέλλου. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ ήταν ασταμάτητοι και πέτυχαν το γκολ της νίκης μόλις στο 22′. Σε εκείνο το σημείο, οι Χελιώτης και Κραψίτης συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα έφτασε στον Γεωργαντζέλη και εκείνος σούταρε για το 1-0. Στην συνέχεια και το 33′ ο Ντάτσης σκόραρε, όμως ο διαιτητής Χρυσάφης υπέδειξε οφσάιντ και ξεσήκωσε τον πάγκο των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά, ξανά στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Αργύρη Παπακώστα συνέχισε να απειλεί και στο 70′ ο Χελιώτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ράλλη. Τέλος, η Καισαριανή διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι στο 57′ και 62′ αλλά ελέω πρόκρισης και εμφάνισης αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Όσον αφορά την Νέα Ζωή, προσπάθησαν οι παίκτες για τον καλύτερο, όμως ο αντίπαλος ήταν σε πολύ καλή μέρα σαν τον Μωραΐτη.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Όντος, Σταντσίου.

Καισαριανή: Μωραΐτης, Χρυσοχόου, Ορφανός (55′ Σχοινάς), Θεοφιλόπουλος, Ντάτσης, Ντούνης (70′ Κύλογλου), Κραψίτης, Κολοκυθάς, Γεωργαντζέλης, Βενέτης, Χελιώτης (80′ Κοκοσούλης).

Νέα Ζωή: Ράλλης, Δημητρίτσης (16′ λ.τρ. Σταμάτης), Γκαμπέζης, Σκευοφύλαξ, Ταγάρης, Κούρβας, Μηχανιώτης, Μπεϊτάι (52′ Καραγεώργος), Κολοκοτρώνης (79′ Μεσολώρας), Καυκιάς, Αποστολόπουλος.