Connect with us

slideshow

Σαλπάρει για τελικό ο Πανελευσινιακός!

Οι σταχυφόροι σημείωσαν εύκολη νίκη επί του Ατρόμητο Αχαϊας (3-0), παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου!

Published

on

Εξ αρχής ήταν το φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι που φρόντισε να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Πανελευσινιακός, όχι απλά κέρδισε τον Ατρόμητο Αχαϊας στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, αλλά το έπραξε με εκκωφαντικό τρόπο δίχως να επιτρέψει σε κανένα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του. Η ομάδα από τη Δυτική Αττική έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ενώ θα μπορούσε εάν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια να… φορτώσει την εστία του Τζουραμάνη με περισσότερα τέρματα. Αντίθετα, ο σύλλογος από την Αχαϊα έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτό φάνηκε από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε τις οποίες δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα έρχεται να προστεθεί η χρησιμοποίηση του 16χρονου επιθετικού, Γιάννη Τοπτίδη, από πλευράς Ελευσίνιων καθώς επίσης και των Σουλελέ Γιαννούλη, με τους δυο τελευταίους να αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου. Μάλιστα, ο πρώτος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανελευσινιακού

 

Φάνηκε από νωρίς…

 

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αποτελεί μια λαϊκή φράση που ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού. Οι ”σταχυοφόροι” έπιασαν από το πρώτο κιόλας λεπτό από το λαιμό τους φιλοξενούμενους δείχνοντας ότι θα έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι στο 65′ είχαν ήδη πετύχει τρία τέρματα. Πάντως, οι κόκκινοι θεωρούν ότι στο 57′ δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο ο Γ. Γραμματικόπουλος από τον Παλιγγίνη.

 

ΓΚΟΛ 2′ Κωνσταντινίδης, 25′ Σουλελές, 65′ Κουσκουνάς.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Μιχαηλίδης, Καραγιάννης-Μπούνο (Φθιώτιδας)

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) Παλλιγγινης, Κοκκίνης, Κολοβός, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Μαρής, Μακρίδης (65′ Ρούσεφ), Μιχελής, Σουλελές (59′ Γιαννούλης), Κωνσταντινίδης, Κουσκουνάς (90′ Τοπτίδης).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Θοδωρής Πατρώνης) Τζουραμάνης, Μαντάς (46′ Λιβάνης), Τρίγκας Α., Ζέλιος, Νικολόπουλος, Βαβάτσικος, Θωνιάτης, Γκάτσης , Τρίγκας Ν. (46′ Ντεμάι), Γραμματικόπουλος Ν. (69′ Σαμπανέι), Γραμματικόπουλος Γ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply