Connect with us

slideshow

“Σβηστά” στον τελικό…(φωτο)

Ο Παναλευσινιακός πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του 5ου ομίλου (3-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου) όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό

Published

on

Ο Πανελευσινιακός ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λαυρίου και η ιστορική ομάδα το επιβεβαίωσε αφού επιβλήθηκε με 3-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του 5ου ομίλου όπου θα βρει στο δρόμο της τον Ιωνικό. Οι ”σταχυοφόροι” οι οποίοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους απέδειξαν πως διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο το οποίο μάλιστα είναι ικανό σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα να σου δημιουργήσει απειλητική κατάσταση εάν δεν είναι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό σου πλάνο. Ο τεχνικός των Ελευσίνιων, Φώτης Θανέλας, πραγματοποίησε αρκετές εσωτερικές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα πρόσωπα και σχήματα. Αντίθετα, οι ”ερυθρόλευκοι” έδειξαν να μην τους ενδιαφέρει η αναμέτρηση δεδομένου ότι ο Πέτρος Μίχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής.

Στο α’ μέρος οι ”σταχυοφόροι” μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν στο γκολ με τη συμπλήρωση 8′ αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Ουέλινγκτον είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραμολέγκου, όμως στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν δυσκολεύτηκε με προβολή σε κενή εστία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 30′ ο Ραχίμ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πέναλτι που κέρδισε ο Σωτηρόπουλος, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός αφού έγραψε το 2-0 πετυχαίνοντας μάλιστα τέρμα εις βάρος της πρώην του ομάδας. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να πιέζουν σε όλους τους χώρους αποδεικνύοντας την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ο Ξύδης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θάνελας): Παλιγγίνης, Ριζογιάννης, Πλάτανος, Παπαπαναγιώτου (46′ Ξύδης), Κολοβός, Τροϊρης, Ουέλιγνκτον, Ρούσεφ (46′ Μαρής), Κοκκόλης, Σωτηρόπουλος, Ραχίμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Καραμολέγκος, Πετρίδης, Τσομπανάκης (20′ λ.τρ. Καραγιάννης), Βαφειάδης Σ., Μπεργιάννης, Βαφειάδης Θ., Κουρτάνοβιτς, Βίλα, Δρακόπουλος (46′ λ.τρ. Τσίκλος), Ρεντζής, Πάλλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply