Connect with us

4ος Όμιλος

Σεροπιάν: Είμαστε σε καλή κατάσταση-Ξέρουμε τον Εθνικό

Published

on

Ο ΟΦΗ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, κόντρα στον Εθνικό, στο γήπεδο του Μοσχάτου την Κυριακή στις 4.30μμ.
Η κρητική ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα.
Παρ’ όλα αυτά ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για την αναμέτρηση όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν. Οπως τονίζει «πάντα ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες. Το παιχνίδι με τον Εθνικό, χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους φέτος και ένα έμπειρο προπονητή. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τι πρέπει να κάνουμε.
Για μας έφτασε η ώρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αυτό που θα δικαιώσει την ομάδα μας, ειναι η διάρκεια».
Για την μεταγραφή του Αργεντίνου Βιγιαφάνε, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι «τον παρακολουθούσα απο πέρσι όταν έπαιζε στον Αλιμο. Είναι ένα επιθετικό δεξί μπάκ, ενώ μπορεί να παίξει και στη μεσαία γραμμή. Είναι μια προσθήκη ουσίας για μας.
Είναι μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει και για την επόμενη χρονιά».
Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες ο κ. Σεροπιάν τονίζει ότι «η διοίκηση έχει τέτοια δυναμική, που όταν βρίσκεται κάτι καλό δεν διστάζει να ενισχύει την ομάδα».

Η αποστολή του ΟΦΗ

Με προπόνηση την Παρασκευή (25/9) το μεσημέρι που έγινε στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Εθνικό.
Στην 18αδα του ΟΦΗ βρίσκονται οι Κασμερίδης, Βλάχος, Μπολάκης, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Πατινιώτης, Ραπτάκης, Παπατζίκος, Φαζός, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Τζέκος, Ευσταθίου, Μπάμπης, Κουσίδης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δαμιανάκης, Σαχινίδης, Μαρτσάκης, Σακλαμάκης, Νικολόπουλος και οι νεαροί Κοντογιάννης, Κομνηνός.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει την Παρασκευή (25/4) το βράδυ απο το Ηράκλειο για τον Πειραιά με πλοίο των Μινωικών γραμμών. Η μεγάλη κρητική ναυτιλιακή εταιρεία θα είναι βασικός χορηγός της φετινής χρονιάς για τον ΟΦΗ.
Να σημειωθεί ότι μετά απο ενέργειες των ανθρώπων του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα θα προπονηθεί το Σάββατο (26/9) το μεσημέρι στο γήπεδο του Μοσχάτου, όπου την Κυριακή (27/9, 4.30μμ) θα γίνει η αναμέτρηση με τον Εθνικό.