Connect with us

4ος Όμιλος

Σεφτέ με Αθανασόπουλο ο Ατρόμητος-Πήρε Σπαχίου, Κράτησε Παπαδόπουλο

Published

on

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Πειραιά καθώς έδωσε τα χέρια με τον τερματοφύλακα Νίκο Αθανασόπουλο ο οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Το νέο απόκτημα των Καμινιωτών είναι 23 χρονών και πέρα από τους περσινούς πρωταθλητές, έχει αγωνιστεί ακόμη και στην ΑΕ Μοσχάτου. Πέρα από τον Αθανασόπουλο, η διοίκηση Σδρένια συμφώνησε με τον Φατιόν Σπαχίου ο οποίος επίσης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και την περσινή σεζόν ο 20χρονος πορτιέρο υπερασπιζόταν την εστία του Προφήτη Ηλία.

Παράλληλα, κάτω από την εστία του ιστορικού συλλόγου θα βρίσκεται και την ερχόμενη σεζόν ο 26χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Παπαδόπουλος. Ο ικανότατος άσος μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε συναντήθηκε με την διοίκηση του σωματείου και έδωσε τα χέρια ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο έτερος τερματοφύλακας, Γιώργος Καρνέσης

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος μέσος Λευτέρης Στρατής, ο 23χρονος μέσος Τάσος Καψαλόποδας, ο 21χρονος μέσος Γρηγόρης Ράπτης και ο25χρονος μεσοεπιθετικός Αργύρης Σάμιος ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τον ιστορικό σύλλογο.