Connect with us

4ος Όμιλος

Σεχολάρι: Τα παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες

Published

on

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και προκάλεσαν αίσθηση στο Κρητικό ποδόσφαιρο από πλευράς Ερμή Ζωνιανών ήταν ο Αλέξανδρος Σεχολάρι. Ο πρώην άσος των Πιερικού,Φωστήρα, Παναιγιάλειο και Πύδνα Κίτρους, αποκτήθηκε με στόχο να καλύψει το κενό του Νίκου Κατσικοκέρη και μέχρι στιγμής δείχνει ότι με την ποιότητα του είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Γιώργο Πετράκη.
Ο χαρισματικός άσος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση του. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:
Είναι πρεμιέρα πρωταθλήματος και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι. Εχουμε δουλέψει σκληρά και κατάλληλη όλες αυτές τις εβδομάδες και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι την Κυριακή’.
Ερωτηθείς ποια στοιχεια θα κρίνουν τον αγώνα, ο Αλέξανδρος Σεχολάρι είπε:
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα παιχνίδια αλλά η θέληση. Υπάρχει ένα μικρό άγχος όπως πάντα στο γηπεδούχο αλλά πιστεύω ότι είναι δημιουργικό και στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Σημαντικό επίσης είναι ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα μας γεμίσει ενέργεια’.