Connect with us

slideshow

Σε καλή φόρμα η ΑΕ Μοσχάτου (φωτο)

Εύκολα 3-0 τον Πολυκράτη για το Κύπελλο

Published

on

Σαφώς ανώτερο το Μοσχάτο κατέβαλε για το Κύπελλο Πειραιά 3-0 τον γειτονικό Πολυκράτη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Κατάμεστο το γήπεδο από τους φίλους των «πράσινων», που φέτος είναι “φτιαγμένοι” για μεγάλα πράγματα.

Το Μοσχάτο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Πολυκράτη να έχει αρκεστεί σε παθητικό ρόλο. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 34’ ο Ντόνε με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από ωραία σέντρα του Τσίτση. Στο δεύτερο μέρος οι νικητές πέτυχαν ακόμα δύο υπέροχα γκολ με δύο σουτ των Αρμάντο(56’) και Στούπη(77’). Επίσης είχαν και δύο δοκάρια με τους Ντάφλα(51’) και Ανδρουλιδάκη(78’).

Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία του Πότογλου, που όμως φάνηκε ιδιαίτερα αυστηρώς καθώς έδειξε πολλές κίτρινες κάρτες, ιδιαίτερα στο Μοσχάτο.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Τσιτσής, Καράμπελας, Αλτόγλου, Λαλιάνι, Τσάνης, Αρμάντο, Στούπης, Κοντοπάνος(73’ Παπαγεωργίου), Ντάφλας(78’ Κόντος), Ντόνε(69’ Ανδρουλιδάκης).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Δαγκλής, Μάλλης, Λαμπρινού, Τσάφος, Σωτηρόπουλος, Ζαρίκος(65’ Σφενδύλης), Λάνγκος(46’ Παπαδόπουλος), Μαξούτογλου(46’ Δημόπουλος), Τσελίκα, Χρυσικόπουλος.

 

Φώτης Περιφάνης

foto:  Ντίνος Λιορείσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply