Connect with us

slideshow

Σε “κόντρα” …απάντηση ο Φαναρίτης – Το θύμα “ηθικός αυτουργός”…Ένα συγνώμη δεν σας βγαίνει με τίποτε…

Published

on

Και πάλι μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης απάντησε  ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης στον  κ.Αγγελόπουλο πρόεδρο του Εθνικού Πειραιά. Αναφέρει σχετικά:

Η Διοίκηση του Μοσχάτου ευχαριστεί τον κύριο Αγγελόπουλο για την φιλική του διάθεση προς τον Πρόεδρο μας και την ΑΕΜ, αλλά σημειώνει ότι πρέπει να αποδεικνύεται με έργα, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν είδαμε.

Δεν θα συνεχίσουμε σε καμία περίπτωση αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων και στείρας αντιπαράθεσης με επιχειρήματα που δεν αρμόζουν στο επίπεδο νοήμονων ατόμων.

Τόσο για το πρώτο παιχνίδι πολύ δε περισσότερο για το δεύτερο όσοι ηταν παρόντες ξερουν την πραγματικότητα.

Τώρα ότι μας ειναι απόλυτα κατανοητό ότι πρέπει να υπάρξει μια υπερασπιστικη γραμμή για τον κύριο Μακρή εντάξει το αντιληφθήκαμε παρά την αδιαψευστη μαρτυρία της εικόνας απο το βίντεο. Τρεις διαφορετικοί φορείς (κανάλια) κατέγραψαν για λογαριασμό μας τα πάντα. Στην διαθεσή σας λοιπόν να κάνετε εσείς το μοντάζ….. και να δούμε το “δίκαιο” που σας πνίγει… Είδαμε με ενδιαφέρον τα λόγια συμπαθειάς σας για τον θύτη και το θύμα να παρουσιάζεται σαν ο “ηθικός αυτουργός”…

Ένα συγνώμη δεν σας βγαίνει με τίποτε…

Το ποιος δυναμιτίζει το κλίμα είναι πάλι στην κρίση όλων…

Εμείς δεν παζαρευουμε την ιστορία μας για κανέναν. Δεν χαριζόμαστε και δεν θέλουμε κανείς να μας χαριστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ καμία πειθαρχική επιτροπή για επεισόδια και ποτε δεν μας κατηγόρησαν για βίαιες συμπεριφορές.

Δεν αναφέρετε τίποτε στην ανακοινωσή σας για το πέναλτι της ισοφάρισής σας για το οποίο και οι ίδιοι γελάσατε με την καρδιά σας. Όσο για το πως θα είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι γιατί κοπτεσθε? τα πάντα έχουν κριθεί… για όλους.

Καλη συνέχεια, ας ακολουθήσουμε παράλληλους δρόμους και ας ασχοληθεί ο καθένας με τα του οίκου του. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή πορεία στον ιστορικό Εθνικό, ΜΑΚΆΡΙ να φτάσει όπου του αξίζει.

Και ο κρίνοντες κρίνονται που λέει και κάποιος φίλος….

Όσο για εμάς, το συγνώμη το εισπράξαμε από εκεί που έπρεπε.

Ο σκοπός φίλε πρόεδρε του Εθνικού δεν πρέπει να αγιάζει τα μέσα…

 

Μετα τιμής

 

Το Δ.Σ. της ΑΕ Μοσχάτου

 

Υ/γ η Σαντορίνη είναι όντως πολυ γραφικότερη…

Υ/γ2 για τα εισιτήρια ας μην το συζητήσουμε καλύτερα…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply