Connect with us

slideshow

Σε ρηχά νερά η ΑΕΚ 1-1 με Καλαμαριά

Published

on

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να σκοράρει σε ακόμα ένα φιλικό ματς η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πιο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι τώρα.

 

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Τραϊνός Δέλλας παρέταξε τους λογιζόμενους ως βασικούς οι “κιτρινόμαυροι” προβλημάτισαν και έδωσαν στον Απόλλωνα την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Βλάχο στο 16ο λεπτό και να χάνει ακόμα 2-3 φάσεις για το 2-0.

 

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν την “Ένωση” που βελτίωσε αρκετά την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο. Μετά από ωραία προσπάθεια του Κασβιρόπουλου ο Μπρέσεβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 57΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην ΑΕΚ.

 

Όσο περνούσε η ώρα, οι πολλές αλλαγές έριχναν τον ρυθμό και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Δέλλα να κρατάει την εμφάνιση των Μπρέσεβιτς, Γεωργέα και Ανάκογλου αλλά να προβληματίζεται από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με τα πολλά λάθη και την κακή κυκλοφορία της μπάλας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

 

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Τσουμάγκας (55’ Αργυρίου), Σταθάκης (75’ Τζανετόπουλος), Ντούμπερετ (64’ Τσούπρος), Γεωργέας (71’ Κάτσικας), Ρόβας (55’ Καζβιρόπουλος), Κορδέρο (67’ Παληαρούτας), Πεταυράκης (75’ Τσουκαλάς), Ανάκογλου (78’ Τζάθας), Δημγκιόκας (55’ Μούργκα), Μπρέσεβιτς (73’ Τσεβάς)

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Δέντσιος, Βέργος, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Βλάχος, Αθανασιάδης

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply