Connect with us

slideshow

Σε ρυθμό προπόνησης 2-0 ο Ηρακλής Ελευσίνας

Έχασε πέναλτι ο Τσακιλτζίδης!

Published

on

Ο Ηρακλής Ελευσίνας επικράτησε εύκολα του Εθνικού Πανοράματος στο Δημοτικό Στάδιο Γιώργος Ρουμελιώτης με 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής , να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Ελευσίνας είχε επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα με τον Μονέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 9’ και τους αμυντικούς του Πανοράματος να σώζουν πάνω στην γραμμή.

Στο 12’ ο Δρούγος από κοντά ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Κατσάφαρου κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή αλλά ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Στο 72 εξαιρετική προσπάθεια του Μεχμέτογλου και γύρισμα στην περιοχή ο Μονέ δεν πρόλαβε να σκοράρει.

Στο 75’ ο Σκαματζούρας έπιασε δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ο έμπειρος Τσαλκιτζίδης.

Στο 78’ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι ο Τσαλκιτζίδης πήρε την πρωτοβουλία να το εκτελέσει αλλά ο Μπατιστάτος απέκρουσε στην δεξιά του γωνία  .

Στο 88 ο Μακρής έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ καλός ο ρέφερι Δημητρόπουλος με βοηθούς τους Χατζηβασιλειάδη και Μπούρδο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσακιλτζίδης Πέππας, Αξιώτης, Μπκατσέλος, , Δρούγος, Καραμπάτης, Μεχμέτογλου , Παπαδόπουλος(46’Λυμπέρης), Μπασέτας(70’ Λένα), Μονέ, Ρόκας(63’ Μακρής).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπατιστάτος, Πεΐδης , Κούτρας ,Κατσαρός, Λευκόπουλος , Παπαδόπουλος, Μουζάκης, Βούζνας, Δανιγγέλης, Κούρτης, Σκαμαντζούρας.

Γράφει ο Χ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply