Connect with us

slideshow

Σε σώμα το ΔΣ του Αστέρα Βάρης

Published

on

Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση του Αστέρα Βάρης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:

 

Η Διοίκηση που θα έχει την τιμή και την χαρά να ηγηθεί της ομάδας μας σε αυτήν την σημαντική χρονική στιγμή λόγω του ότι φέτος θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της ταυτόχρονα με την παρουσία της για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική είναι η εξής:

 

Πρόεδρος: Δρόσος Παρασκευάς

Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος: Μπαγλατζής Δημήτρης

Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ακαδημιών: Παπιός Δημήτριος, Μπλατσούκας Παναγιώτης

Γραμματέας: Τυρόπουλος Νικόλαος

Εμπορικός Διευθυντής: Μπαγλατζής Γεώργιοςμ Γεώργιος Γούλας.

Γενικός Διευθυντής: Φαμέλης Γεώργιος.

 

Στη νέα Διοίκηση θα υπάρχει και μια ομάδα στήριξης από πρώην παράγοντες της ομάδας που θα αποτελείται από τους κυρίους Δημήτρη Κουσιάκη, Κώστα Μπαγλατζή, Χρήστο Γιαννακόπουλο, Επαμεινώνδα Κουσιάκη, Νικόλαο Κατσαρλίνο, Θανάση Σκουρλή και Γεώργιο Μπαγλατζή.

 

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας κάποιοι άνθρωποι με κίνητρο την αγάπη για την ομάδα και τον τόπο τους θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε ο Αστέρας Βάρης να είναι δυνατός και στο νέο πρωτάθλημα.

 

Χαρακτηριστικό της νέας Διοίκησης και της ομάδας στήριξης του Αστέρα είναι ότι εκτός από τον πρόεδρο κύριο Δρόσο υπάρχουν και τα ονόματα άλλων 4 πρώην προέδρων του Αστέρα που οδήγησαν με τις προσπάθειες τους όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ιστορίας της.

 

Με όλες του τις δυνάμεις λοιπόν ο Αστέρας με την βοήθεια των οπαδών του θα ξεκινήσει το ταξίδι της Γ’ Εθνικής με στόχο να είναι πολύ όμορφο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply