Connect with us

slideshow

Σε σώμα το νέο ΔΣ του Περαμαϊκού

Published

on

Συνήλθε σε σώμα την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Περαμαικός, στο οποίο συμμετέχουν κάποιοι έμπειροι παράγοντες, παλαιοί ποδοσφαιριστές αλλά και νέα πρόσωπα με όρεξη και διάθεση να εργαστούν για τον σύλλογο. Πρόεδρος, μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Μπαϊρακτάρη, αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Χελμης. Η σύνθεση του νέου Δ/Σ έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χελμης Δημήτριος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: Βασιάκος Γεώργιος, Κατσίκας Γρηγόριος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΥΠΕΥΘ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Γιουρτζογλου Ματθαίος, ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σαραντόπουλος Σπυρίδων, ΤΑΜΙΑΣ: Πετρατος Θέμης, ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Φούσκας Στέφανος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΣΠ: Πούλος Ευάγγελος, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Φουρναρακης Θεοδόσης, Κατσίκας Πέτρος, Βατίστας Γεώργιος, Γιαλβαρης Αναστασιος.

Η νέα διοίκηση σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: «Από σήμερα ξεκινα μια καινούργια ημέρα για τον Περαμαικό. Καλούμε όλον τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕ Σαλαμίνας. Θέλουμε τέλος να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σαν ελάχιστη ανταπόδοση στον κ. Θεόδωρο Κουντούρη και σε όσα ανεκτίμητα προσέφερε στα τρια χρονιά της παρουσίας του στην ομάδα, φτάνοντας την στην κορυφή κι ελπίζουμε να τον έχουμε στο πλάι μας και στην δική μας καινούργια προσπάθεια»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply