Connect with us

8ος Όμιλος

Σε φόρμα ο Πανελευσινιακός 3-1 τον Αετό Λουτρών

Published

on

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανελευσινιακό. Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα μετά το διπλό στη Bάρη, επιβλήθηκε σήμερα στην  Ελευσίνα με 3-1 του Αετού Λουτρών και συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά προς την εξασφάλιση της παραμονής.

Οι “σταχυοφόροι” προηγήθηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ωραία ατομική ενέργεια του Σεκούμπα(45′), για να ισοφαρίσει ο Αετός με κεφαλιά του Τριλιανού στο 51′. Όμως 61′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Τοπάλι με δεύτερη κίτρινη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο ο Πανελυεσινιακός.

Αφού οι Ελευσίνιοι είχαν αρχικά  δοκάρι με τον Κακοσίμο(63′), κατάφεραν να κάμψουν τον Αετό στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρη στο καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Σεκούμπα στο 82′ και σε σουτ του Κακοσίμου στο 93′.

Διαιτήτευσε ο Αλατσάκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θέοφιλος Καλύβας): Παλιγγίνης, Μιχαήλος(16′ λ.τρ. Ατματζίδης), Σταγάκης, Οικονομόπουλος, Σεμερτζάκης, Μπούσης,  Αρβανιτάκης(84′ Μαζιώτης), Τούσης(53′ Κακοσίμος), Σεκούμπα, Μακρίδης(84′ Μπουρντένης), Λάμπρου.

ΑΕΤΟΣ (Θεαγένης Διονυσάτος): Καμπερ, Τοπάλι, Δρακούλης, Πετρζουζέλλης, Τριλιανός, Κριπιντίρης, Χρυσάφης(86′ Μιχαλάκης), Τσομπανέλλης(68′ Μουζούρης),  Πολύζος(56′ Διμπάμπης),   Σεφουλάι(86′ Παπαδόπουλος) Βλαστέλλης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ