Connect with us

4ος Όμιλος

Σημαντική νίκη για Νέα Ιωνία

Published

on

Πολύ δύσκολη νίκη σημείωσε η Νέα Ιωνία απέναντι στον Ηλυσιακό για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής αφού επιβλήθηκε με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόππα στο 37”. Η φάση της αγωνιστικής πάντως σημειώθηκε στο 63. Συγκεκριμένα, ενώ ο Χλώρος βρέθηκε σε θέση για γκολ πέταξε τη μπάλα άουτ τηρώντας το fair play καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Σηφάκης δευτερόλεπτα πριν είχε συγκρουστεί με ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και ήταν πεσμένος στο έδαφος. Στο 71′ ο προσφυγικός σύλλογος έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Τερλελή με απευθείας κόκκινη. Στο 82′ ο Ρόππας είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι όμως δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Σηφάκη που έδιωξε.

Διαιτητές: Κουντουριώτης, Τζουροπάνος (Δυτικής Αττικής)-Γουρνάς (Ανατολικής Αττικής)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης (28′ λ. τρ. Καριατλής), Σπαγής, Αλ. Καραχάλιος, Βογατσάς (60′ Μπάρκογλου), Χλωρός, Τύρπος, Π. Καραχάλιος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης): Σηφάκης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Αμανατίδης, Βασιλείου, Κοβάτσης, Σεβίγια (68′ Γκομπλιάς), Τζώρτζης, Καμπάς (12′ λ. τρ. Κατσιγιάννης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply