Connect with us

7ος Όμιλος

Σιδέρης: Δεν έχουμε… τελειώσει και πάμε στο Καμάρι για αποτέλεσμα [pics]

Published

on

Την περσινή σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές προκειμένου ο ΠΑΣ Κόρινθος να… κόψει πρώτος το νήμα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Με ηγετική παρουσία στην μεσαία γραμμή της ‘Μπάρτσα’ ο Διονύσης Σιδέρης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι της ιστορικής ομάδας η οποία ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει θετικά φέτος στον 7ο όμιλο. Μετρώντας 5 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη σε 8 ματς, το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλόπουλου βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης.

side_f7699.jpg

Την Κυριακή στις 12.00 φιλοξενείται στο Καμάρι από την Θύελλα και σίγουρα, ο Διονύσης Σιδέρης όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε η αποστολή τους έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας με δεδομένο ότι θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές σε επίπεδο πρωταθλήματος και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες βγάζοντας αντίδραση.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Διονυση Σιδέρη ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς του Καμαρίου λέγοντας

“Έχουμε δύσκολη αποστολή μπροστά μας όσον αφορά το αγώνα της Κυριακής. Η Θύελλα Καμαρίου έχει δείξει καλά στοιχεία όμως θα πάμε στο Καμάρι για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς”. 

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ήττα από το Αιγάλεω μπορεί να είναι και καταδικαστική για την ομάδα του, ο έμπειρος αμυντικός μέσος είπε: Είμαστε νέα ομάδα που σιγά-σιγά αποκτάμε την ταυτότητα μας. Με το Αιγάλεω έγινε ένα αρκετά καλά παιχνίδι αλλά μέτρησε η εμπειρία ορισμένων μονάδων που διέθετε η  αντίπαλη ομάδα”,

Ερωτηθείς τι θα πρέπει να κάνει η ιστορική Κόρινθος για να αντιστρέψει την κατάσταση της αναφορικά με τη θέση που κατέχει στην βαθμολογία, ο αρχηγός του συλλόγου δήλωσε: “Αρχικά αναφέρω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε πολλά να δώσουμε σαν ομάδα και θα το δείτε τις επόμενες τρεις αγωνιστικές”.