Connect with us

7ος Όμιλος

Σιλεβίστας και επίσημα στον Πανθηραϊκό

Published

on

Νωρίς σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα μας ήταν η μοναδική που σας ενημέρωσε για τον Γιάννη Σιλεβίστα ότι αποτελούσε τον εκλεκτό της διοίκησης του Πανθηραϊκού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το ναυάγιο με τον Στέλιο Κοζανίδη.

Όπερ και εγένετο αφού ο νεαρός προπονητής με καταγωγή από τη Λαμία βρέθηκε σήμερα στη Σαντορίνη και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση έχοντας συνεργάτη τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πανθηραϊκός θα πάει στο ντέρμπι με τη Θύελλα Καμαρίου έχοντας τον Γιάννη Σιλεβίστα στην άκρη του πάγκου.

Ο Σιλεβίστας εργάστηκε από πέρυσι μέχρι το προηγούμενο διάστημα στον ΠΑΟ Ρουφ, έχοντας αρκετά καλή πορεία με την ‘Αουστρια’ στην Α’ ΕΠΣΑ, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει ως βοηθός προπονητή από Αττικό, ΑΕ Ηρακλείου.

Σαν α’ προπονητής εργάστηκε για πρώτη φορά στον Παπάγο κερδίζοντας την άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ, οδηγώντας τους ‘στρατηγους’ σε πορεία πρωταθλητισμού στην πρώτη κατηγορία των Αθηνών την επόμενη σεζόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Σιλεβίστας αναλαμβάνει τεχνική ηγεσία συλλόγου που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική και αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.