Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σιλεβιστας: Σημεία κλειδιά η σταθερότητα και η προσήλωση

Published

on

Η κατάκτηση του τίτλου στο 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ εχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις του Παπάγου και σίγουρα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον αρχιτέκτονα των ‘στρατηγών’, Γιαννη Σιλεβίστα. Ο νεαρός προπονητής κατάφερε να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που απέδιδε επιθετικό ποδόσφαιρο φτάνοντας στο τέλος στην επίτευξη του στόχου.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, δείχνοντας ανήμπορος να κρύψει τη συναισθήματα της ικανοποίησης του.

Αναλυτικά ο ίδιος τόνισε: Καταφέραμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα σε αυτό τον μαραθώνιο και σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Θεωρώ ότι δίκαια είμαστε πρωταθλητές. Παρουσιάσαμε μια ομάδα που επέδειξε σταθερότητα από την αρχή, είχαμε προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και άριστη φυσική κατάσταση. Κοιτάξαμε βήμα βήμα κάθε ματς και θεωρώ ότι η ομάδα ήταν οικογένεια με το 80% του ρόστερ να προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Το δέσιμο αυτό βοήθησε στην διαχείριση των συναισθημάτων στη διάρκεια της χρονιάς. Κάναμε 24 παιχνίδι χωρίς ήττα και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ τη διοίκηση (Πρόεδρος κ. Γουσέτης, Γενικοί αρχηγοί: κ. Αλεξιάδης και κ. Λιούκας, έφορος Υλικού: Νούτσος) που προσπαθούσε πάντα να μας λύσει ότι προβλήματα παρουσιαζόταν και τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Μπάμπη Βερυκάκη, τον Φυσιοθεραπευτή, Χριστόφορο Βαρδουλάκη. Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω το πρωτάθλημα στην οικογένεια μου.